Albanski anonimusi grozijo Franciji: Ne izročajte Haradinaja Beogradu, vaše provokacije bodo začele vojno na Balkanu – TOPNEWS.si

Albanski anonimusi grozijo Franciji: Ne izročajte Haradinaja Beogradu, vaše provokacije bodo začele vojno na Balkanu

Albanski anonimusi grozijo Franciji: Ne izročajte Haradinaja Beogradu, vaše provokacije bodo začele vojno na Balkanu

Skupina “Anonymous” iz Albanije je zagrozila Franciji, da bo plačala ceno in postala krivec za začetek vojne na Balkanu, v kolikor ne spusti Ramuša Haradinaja na prostost, poročajo albanski mediji.

Preko video posnetka na You Tubeu albanski anonimusi neposredno sporočajo francosi vladi: “Mi smo “Anonymous – Albanija”. Mi smo zelo razočarani nad vašim stališčem glede aretacije gospoda Ramuša Haradinaja, enega od naših herojev. Potezo francoske vlade ocenjujemo kot provokacijo”.

Albanska skupina “Anonymus” ocenjuje, da je Haradinaj prispeval k osvoboditvi Kosova leta 1990. Sporočajo še, da je Kosovo neodvisno in ne del Srbije. “Vi spodkopavate dialog med Kosovim in EU. Vaša provokacija bo začela vojno na Balkanu. Torej, ne igrajte se z nami. Ne izročajte Haradinaja Beogradu, ker boste v vojni z nami in Albanci. Ne pozabite, ali spustite Haradinaja na prostost, ali pa boste plačali za to. Mi smo Anonymous Albanija. Mi ne odšuščamo, ne pozabljamo, čekajte nas,” zaključijo sporočilo albanski anonimusi.

K.R.

 

.

COMMENTS

Wordpress (0)