Rafal Roberta De Nira na Donalda Trumpa – TOPNEWS.si

Rafal Roberta De Nira na Donalda Trumpa

Rafal Roberta De Nira na Donalda Trumpa

V predvolilni kampanji za novega ameriškega predsednika se je oglasil tudi slavni hollywoodski igralec in Oskarjev nagrajenec Robert De Niro. Vsi, ki so videli njegovo izjavo, so ostali brez besed.

V svojem govoru o Donaldu Trumpu legendarni igralec ni izbiral besed. Med drugim je dejal, da je omenjeni predsedniški kandidat “napadalno neumen”, da je “svinja”, da predstavlja nacionalno katastrofo, ne plačuje davkov, predstavlja sramoto za državo … in omenil še mnogo drugih grdih izrazov.

Trump ne ve, kaj govori, ni mu mar za to, on je nacionalna katastrofa, sramota za to državo, je v uvodu povedal De Niro.

Zelo sem jezen, da je ta država prišla do te točke, da je ta norec tam , je, je zaključil.

De Niro je še povedal, da je nekoč Trump dejal, da bi najraje ljudi udaril v obraz, tako bi tudi sam najraje Trumpa udaril s pestjo v obraz. Ali je ta človek nekdo, ki si ga želimo za predsednika? Ne bi rekel. To, kar mene skrbi, je smer, v katero ta država gre. Bojim se, da bi lahko šli v napačno smer. Še posebej z Donaldom Trumpom.

Če vam je mar za vašo prihodnost, pojdite na volitve, je sporočil volivcem, eden najpriljubljenejših hollywoodskih igralcev.

N.N.

COMMENTS

Wordpress (0)