Dekleta pozor! Znanstveniki dokazali, katera leta so najprimernejša za poroko. – TOPNEWS.si

Dekleta pozor! Znanstveniki dokazali, katera leta so najprimernejša za poroko.

Dekleta pozor! Znanstveniki dokazali, katera leta so najprimernejša za poroko.

Nekateri trdijo, da so za dekleta dvajseta najboljša leta za poroko, medtem ko nasprotniki trdijo, da so to trideseta. Tako so se znanstveniki z Univerze Jutah (ZDA) lotili empiričnega pristopa in v svoji študiji natančno precizirali, kdaj je najbolje, da dekleta stopijo pred oltar.

Na podlagi raziskave in podrobnejše analize so prišli do zaključkai, da so najboljša leta za sklenitev zakonske zveze med 28. in 35. letom starosti..
Pravzaprav naj bi bila manjša možnost za ločitev v obdobju ko se bližate štiridesetim kot pa je to v zadnjih časih postalo skoraj običajno, ko se bližate tridesetim.

Raziskava kaže, da so ljudje med 28. i 35. letom že našli zaposlitev, se finančno stabilizirali, prešli že preko vseh mladostniških muh in težav in začeli doumevati življenje z večjo resnostjo. kot tisti v dvajsetih letih.

Znanstveniki pravijo, da so do teh zaključkov prišli zlahka, brez pretiranega raziskovanja. Če ne verjamete ugotovitvam, se le obrnite okoli sebe in poglejte, kaj se je zgodilo s poročenimi pari v vaši okolici.

COMMENTS

Wordpress (0)