Harrisova pripravljena na novo soočanje – “Ne vem, ali ga bomo izvedli,” odgovarja Trump – TOPNEWS.si

Harrisova pripravljena na novo soočanje – “Ne vem, ali ga bomo izvedli,” odgovarja Trump

Harrisova pripravljena na novo soočanje – “Ne vem, ali ga bomo izvedli,” odgovarja Trump

Republikanski predsedniški kandidat Donald Trump in podpredsednica Kamala Harris , demokratska kandidatka, sta se pomerila v razpravi v najbolj gledanem času , ki bi lahko spremenila potek tekme brez primere za Belo hišo .

90-minutna razprava, ki jo je gostil ABC News, se je začela ob 21.00 ET v Nacionalnem ustavnem centru v Filadelfiji. Kandidata sta hitro začela zagrenjeno, hitro, energično in občasno jezno izmenjavo besed. Kmalu se je zdelo, da se je Trump oddaljil od scenarija in ponovil zaroto o priseljencih, ki jedo pse.

Harris, ki je bila sprva videti živčna, vendar je dobila zagon, ko so jo vprašali o splavu. Trump, ki je bil sprva videti miren, pa  je postajal vse bolj jezen, ko je vedno znova obračal vprašanja nazaj na temo priseljevanja.

Harrisova  je velik del svojega odgovora je podala med gledanjem v kamero, kot je to pogosto počela med razpravo, tako da je bilo videti, kot da govori neposredno volivcem.

 

Nekaj ​​trenutkov po koncu razprave je glasbena superzvezdnica Taylor Swift podprla Harrisa. Povprečja anket kažejo, da je dirka dejansko izenačena na nacionalni ravni, medtem ko raziskave ključnih držav na bojiščih kažejo, da sta Trump in Harris v nekaj odstotkih drug od drugega in precej v mejah napake ankete.

“Pod močnimi lučmi so Američani videli izbiro, s katero se bodo soočili to jesen na volilni skrinjici: med napredovanjem s Kamalo Harris ali nazadovanjem s Trumpom,” je v izjavi dejala predsednica kampanje Jen O’Malley Dillon. »To so videli nocoj in to bi morali videti na drugi razpravi v oktobru. Podpredsednica Harrisova  je pripravljen na drugo razpravo. Je Donald Trump?”?

Trump je novinarjem po razpravi dejal, da morda ne bo privolil v nov krog s Harrisom. “Ne vem, ali bomo izvedli” drugo razpravo, je dejal Trump v tako imenovani vrtljivi  sobi in trdil, da ankete po dogodku kažejo, da je zmagal. Trump okrcal moderatorje. “Mislil sem, da je bila to moja najboljša debata, sploh ker so bili trije na enega !” je zapisal.

Medtem je Fox News sporočil, da je predlagal drugo predsedniško razpravo oktobra in dodal, da je pred torkovo nočno razpravo poslal pisma kampanjama za demokratsko podpredsednico Kamalo Harris in republikanskega tekmeca Donalda Trumpa.

Tiskovni predstavnik kampanje demokratske predsedniške kandidatke Kamale Harris je v torek zvečer dejal, da bi morala Harrisova in njen republikanski tekmec Donald Trump opraviti drugo razpravo oktobra.

Trump ni želel zavezati k povratnemu dvoboju, ki ga je Harrisova kampanja že ponudila, in rekel: “Moram razmisliti o tem” in da bi to lahko storil, “če bi bilo na poštenem omrežju.” “Razlog za drugo debato je, če izgubiš, oni pa so izgubili,” je povedal voditelju Fox News Seanu Hannityju. “Ampak razmislil bom o tem.”

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)