“Če je to kriza, naj traja…” – Matej Arčon v oddaji Politično Tanje Gobec o tem, “da je Janez Janša oseba, ki si najmanj želi predčasnih volitev” – TOPNEWS.si

“Če je to kriza, naj traja…” – Matej Arčon v oddaji Politično Tanje Gobec o tem, “da je Janez Janša oseba, ki si najmanj želi predčasnih volitev”

“Če je to kriza, naj traja…” – Matej Arčon v oddaji Politično Tanje Gobec o tem, “da je Janez Janša oseba, ki si najmanj želi predčasnih volitev”

.V oddaji Politično s Tanjo Gobec je sinoči nastopil Matej Arčon, ki je nedavno postal še generalni sekretar stranke Svoboda. Beseda je nanesla tudi na možnost predčasnih volitev, ki se v zadnjem času omenjajo na desnem političnem polu.
Predsednik SDS-a Janez Janša je teh turboletnih dnevih zapisal zapisal, da jih pričakuje spomladi, Anže Logar, na koncu prihodnjega lets. Se Svoboda pripravlja na to, in kdo ima po vašem ključ do predčasnih volitev.

.

Kot je dejal Arčon, se tema predčasnih volitev vedno tema, ki se pogosteje  vse pogosteje pojavlja, ko bližamo volitvam je med drugim dejal Arčon:
“Mislim, da je prvak opozicije (Janez Janša, op. a.) oseba, ki si najmanj želi predčasnih volitev. Mi se s tem pravzaprav sploh ne ukvarjamo, moram reči, da je koalicija trdna, da vlada dela dobro in v pravi smeri. Bolj, ko bomo imeli rezultate, ki se seveda že kažejo  bodisi pri  plačni reformi gremo v pravo smer, pri zdravstveni reformi pri davčni reformi ” Arčon meni, da “bolj, ko bodo  nanizali  uspehe. več bo seveda takšnih in drugačnih podtikanj, ki bodo skušali zamajati vlado”. “Mi bomo vztrajali. Jaz sem večkrat povedal , da   ena od pomembnih vrlin te vlade je vztrajnost in tisto, kar smo obljubili, bomo tudi skušali realizirati in trudili se bomo maksimalno, da bomo upravičili zaupanje ljudi,” je  prepričan Arčon ali če prevedemo v sleng: “Če je to kriza, naj traja”.

COMMENTS

Wordpress (0)