“Ne grem na kolena” – Urški Klakočar Zupančič umirila in osedlala divjega žrebca, Janše pa ne more – TOPNEWS.si

“Ne grem na kolena” – Urški Klakočar Zupančič umirila in osedlala divjega žrebca, Janše pa ne more

“Ne grem na kolena” – Urški Klakočar Zupančič umirila  in osedlala divjega žrebca, Janše pa ne more

Čeprav se je zdelo, da po nedeljski otvoritvi sejma v Gornji Radgoni, kjer je predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič odprla sejem Agra in se rokovala s predsednikom SDS – a Janezom Janšo, ki je sedel v prvi vrsti, pa premirje ni trajalo dolgo. Vržena rokavica preko družbenega omrežja X, na katerem je Janez Janša Klakočarjevi zagrozil z kazensko ovadbo zaradi zavrnitve  sklica izredne seje DZ  za ustanovitev preiskovalne komisije o slovenski energetiki, ki so jo opozicijski SDS in NSi sredi julija letos.

“Zavezana ostajam ustavi in pravnim načelom, ki veljajo v pravni državi. Politika se mora gibati znotraj pravnih okvirjev, ogrodje katerih predstavljajo človekove pravice in temeljne svoboščine ter delitev oblasti. Če do sedaj ni bilo tako, je čas, da se začne. In ne bom se pustila ustrahovati. Nikomur!,” se je na Janšev zapis odzvala predsednica državnega zbora na svojem Facebook profilu.

Čeprav je predsednica državnega bora spretna s konji saj je na Agri brez težav in brez sedla osedlala divjega žrebca, pa j z Janšo očitno ne gre. Glede na to da so fotografije Topnews.si in Top Tv postale viralne in požele veliko zanimanje tako medijev, kot javnosti, spodaj objavljamo foto zgodbo seanse, kjer se je Klakočarjeva  elegantno povzpela  na konja, ga pred vsemi zajahal in potem tudi razjahala.

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)