(VIDEO) “Zadnji teden je bil… uf! Tak, ki ti da mislit” – Tina Gaber o napornih dnevih, “zlati Fyi – 9. maja sem imela rojstni dan… opa, 38 let …” – TOPNEWS.si

(VIDEO) “Zadnji teden je bil… uf! Tak, ki ti da mislit” – Tina Gaber o napornih dnevih, “zlati Fyi – 9. maja sem imela rojstni dan… opa, 38 let …”

(VIDEO) “Zadnji teden je bil… uf! Tak, ki ti da mislit” – Tina Gaber o napornih dnevih, “zlati Fyi – 9. maja sem imela rojstni dan… opa, 38 let …”

“Zadnji teden je bil… uf! Tak, ki ti da mislit. 😃 Hvala vsem za cestitke! ☀️ Zlati ste. Fyi – 9. maja sem imela rojstni dan… opa, 38 let …in zacuda se pocutim prav mladostno. Nic še ne veje po cipresah. All good, zaenkrat. 😉 Skratka, da nadaljujem… sem tisti dan razmisljala kaj objavit in se odlocila, da poiscem nek video, na katerem sem srecna. Iscem, brskam. Kdaj smo ljudje sploh srecni? Vsak dan? Vsake toliko? Skrolam. Naletim na tega. Ga gledam in razmisljam – pismo… tu ne prekipevam od blazne radosti, cutim pa ene 165 razlicnih obcutkov, ker se poslavljam od moje dominikanske terase in se po 4 mesecih zivljenja v tropskem mehurcku vracam domov. H kuzku, za katerega še ne vem, da ga bom kmalu izgubila. 💛 Ja… to je pac lajf. Ko cutis! Takrat se pocutis živega. In to JE sreca!
No… Ali pa ko tipkas objavo sredi parkinga pred trgovino in se dva na tvoji levi kljunckata in hihitata. In med njima ni ekrana. Ma, to je to. Narjen! 😃💛

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

⚠️ ᴅɪꜱᴄʟᴀɪᴍᴇʀ ⚠️
ᴠꜱᴇʙɪɴᴀ ᴊᴇ ɴᴀᴍᴇɴᴊᴇɴᴀ ᴢɢᴏʟᴊ ᴍᴏᴊɪ IG/FB ꜱᴋᴜᴘɴᴏꜱᴛɪ, ᴢᴀᴛᴏ ᴘᴏᴠᴢᴇᴍᴀɴᴊᴀ ʟᴇ-ᴛᴇ ᴢᴀ ᴏꜱᴛᴀʟᴇ ᴍᴇᴅɪᴊᴇ ɴᴇ ᴅᴏᴠᴏʟᴊᴜᴊᴇᴍ. 🙌

COMMENTS

Wordpress (0)