(VIDEO) Še ena v nizu presenetljivih sej vodstva Golobove Svobode – “Leteča menjava” na na spisku za evropske volitve – TOPNEWS.si

(VIDEO) Še ena v nizu presenetljivih sej vodstva Golobove Svobode – “Leteča menjava” na na spisku za evropske volitve

(VIDEO) Še ena v nizu presenetljivih sej vodstva Golobove Svobode – “Leteča menjava” na na spisku za evropske volitve

Tudi tokratna seja sveta in pred tem izvršnega odbora stranke Gibanja Svoboda ni razočarala v smislu presenetljivih odločitev. Samo spomnimo se dramatičnega odstopa Urške Klakočar Zupančič, pa potem odhoda Vesne Vukovič z mesta generalne sekretarke stranke. Tudi nocojšnja seja ni bila rutinska.

Čeprav je bil Aleksander Merlo že inavguriran, kot nosilec liste za evropske volitve v Zbiljah na festivalu Gibanja Svobode in je danes prišel sicer skupaj s predsednikom Robertom Golobom, je lahko odšel na kavo v Čuka –  Centralno obveščevalno kavarno  ter zapustil prizorišče, saj je postala,  kot smo kasneje izvedeli,  nosilka liste postala Irena Joveva. To pa ni bilo edino presenečenje. Na listo je namreč prišel ustanovitelj stranke Z.dej, ki se je pozneje preimenovala v Gibanje Svoboda, Jure Leben.

Čeprav so bile informacije, ki so prihajale s seje šokantne pa se je ozračje kmalu umirilo. Pred kamere je stopilo del kandidatov in kandidata Svobode za evropske volitve. Predsednik stranke Robert Golob pa po seji ni dajal izjav.

COMMENTS

Wordpress (0)