(V ŽIVO) Goran Dragić v čustvenem nastopu pred novinarji razkril razloge za slovo od košarke – TOPNEWS.si

(V ŽIVO) Goran Dragić v čustvenem nastopu pred novinarji razkril razloge za slovo od košarke

(V ŽIVO) Goran Dragić v čustvenem nastopu pred novinarji razkril razloge za slovo od košarke

“Bom pošten. Imel sem ponudbe iz Evrope. Lahko bi šel v Milano, Madrid, Atene, Barcelono … Toda nisem želel biti v Evropi, saj si nisem mogel zamisliti, da bi bil eno leto brez svojih otrok. Edina možnost je bila Miami Heat, dejansko sem se pogovarjal s tem klubom. Na koncu so bila pogajanja neuspešna, saj imajo preveč igralcev pod pogodbo. V tem času sem bil doma, treniral sem vsak dan. Še zdaj treniram. Toda moja otroka … Vsak dan sem ju peljal v šolo in šele zdaj vidim, koliko časa sem izgubil. Celo njuna rojstna dneva sem izpuščal … To je bil glavni razlog za moje slovo. No, pa tudi zdravje. Moje levo koleno ni v najboljšem stanju,” je na tiskovni konferenci v Ljubljani dejal  Goran Dragić.

 

Na tiskovni konferenci na Magistratu je napovedal tudi poslovilna tekmo, ki  bo pravi spektakel in  ki se ga bodo udeležili številni zvezdniki – tako zdajšnji kot tudi že upokojeni. Kot je razkril Goran Dragić, bodo prišli Luka Dončić, Nikola Jokić, Luis Scola, Bogdan Bogdanovič, Giannis Antetokounmpo, Jimmy Butler, Jeff Hornacek, Kevin McHale, Steve Nash in drugi.

“Mislim, da je prišel čas, da zaključim športno pot. Mislim, da je trajala dovolj dolgo, 20 let. Veselim se spektakla in izziva na poti. Želel sem odigrati poslovilno tekmo tam, kjer sem vse skupaj začel, odraščal. Da zvezdnikom pokažem, kako lepa je Slovenija. Da jim pokažem, od kod prihajam, od kod prihaja Luka Dončić,” je dejal Goran Dragić, ki je sicer že nekaj dni prej najavil, da se bo od košarkarskega parketa uradno poslovil avgusta letos, ko bo v Ljubljani poslovilna tekma ob zaključku njegove športne kariere. Danes je postalo jasno, da bo spektakel 24. avgusta.

COMMENTS

Wordpress (0)