Robert Golob in Zoran Janković drugi dan novega leta “preživela” na Baščaršiji – TOPNEWS.si

Robert Golob in Zoran Janković drugi dan novega leta “preživela” na Baščaršiji

Robert Golob in Zoran Janković drugi dan novega leta “preživela” na Baščaršiji

V središču Ljubljane je družinsko podjetje Aljoše Markovića in njegovih staršev Zekire ter Saše Markovića po treh restavracijah v Mariboru in Kopru letos odprlo še eno restavracijo s tradicionalno balkansko kuhinjo Etno hiša Baščaršija  na Petkovškovem nabrežju.

Odprtja se je aprila letos  udeležilo tudi nekaj znanih Slovencev, med drugim ljubljanski župan Zoran Janković, njegov sin Jure Janković, športni funkcionar in politik Tone Vogrinec, nekdanji mariborski župan Andrej Fištravec z ženo Elisangelo Sandes, Duo Platin, igralka Tanja Ribič, igralec in komik Matjaž Javšnik in še mnogi drugi.

Včeraj, na drugi dan novega leta, pa sta na Trubarjevo cesto 52, kjer  je naslov ljubljanske izpostave, elegantno nameščene restavracije  na prestižni lokaciji ob Ljubljanici – na Baščaršijo, prišla tudi Zoran Janković in Robert Golob, ki ki sta naredila še tole  fotografijo, skupaj z lastnikom in menedžerjem Aljošo Markovičem.

Ali je šlo za delovno srečanje  in o čem sta govorila Jankovič in Golob ni jasno, je pa vsekakor zanimivo, da sta se odločila za tradicionalno balkansko kuhinjo z dobrotami iz mesa in ne za vegansko restavracijo. Kaj naj rečemo, očitno je da Tine Gaber ni bilo zraven. Jasno pa  je tudi, da je  bil izbor restavracije prepuščen županu Zoranu Jankoviću.

COMMENTS

Wordpress (0)