Dokumentarec CNN o “globalno izredno pereči problematiki Janševih tvitov” – Pri Niki Kovač filma še niso videli in so malo živčni” – TOPNEWS.si

Dokumentarec CNN o “globalno izredno pereči problematiki Janševih tvitov” – Pri Niki Kovač filma še niso videli in so malo živčni”

Dokumentarec CNN o “globalno izredno pereči problematiki Janševih tvitov” – Pri Niki Kovač  filma še niso videli in so malo živčni”

“Kratki film o Inštitutu 8. marec bo predvajan po vsem svetu, na CNN! ❤️ Končno vam lahko povemo! ❤️ V prihajajočih dneh bo na ekranih po vsem svetu kratki film o nas in našem delu. O uporu, skupnosti in upanju. Nam se zdi neverjetno. 🙂 Zakaj bi koga zanimala skupina mladih, ki si želijo dobrega?Filma še nismo videli in smo malo živčni. Več pa kmalu,”so pred dnevi zapisali v Inštitutu 8. marec o filmu, ki bo posvečen tudi Janezu JAnši in smo o njem na Topnews.si že poročali.

Žiga Turk pa se na Twitterju norčuje iz formulacije, da bo kratki film na CNN posvečen tudi “globalno izredno pereči problematiki Janševih tvitov”

https://twitter.com/ZigaTurk/status/1680285756244258816

Moški, ki je direktorico Inštituta 8. marec Niko Kovač napadel na Bavarskem dvoru v Ljubljani, je bil pravnomočno obsojen. “Preko odvetnika sem prejela pošto s sodbo Okrajnega sodišča: oseba, ki me je napadla na Bavarskem dvoru, je pravnomočno obsojena,” je na Facebooku zapisala Kovačeva, ki dobiva nove grožnje.

COMMENTS

Wordpress (0)