Končno “razkrita še zadnja skrivnost” glede protestov – Zakaj je toliko žensk na protivladnih protestih? “Tipi doma igrajo video igre, one pa iščejo seks” – TOPNEWS.si

Končno “razkrita še zadnja skrivnost” glede protestov – Zakaj je toliko žensk na protivladnih protestih? “Tipi doma igrajo video igre, one pa iščejo seks”

Končno “razkrita še zadnja skrivnost” glede protestov – Zakaj je toliko žensk na protivladnih protestih? “Tipi doma igrajo video igre, one pa iščejo seks”

Na družbenem omrežju Twitter smo končno lahko prebrali še zadnjo enigmo glede protivlanih protestov proti koaliciji Janeza Janše. V komentarjih na zapis Iry Dai na Facebooku z naslovom: IF YOU ARE SINGLE, YOU SHOULD MINGLE! (Če ste samski, se morate družiti!), ki poziva ženske na bolj aktivno vlogo in aktivizem.

“Narediti moramo več. Narediti moramo korak dalje. ČAS JE. Vsaka izmed nas mora aktivno pristopiti k #uporu! Aktivizem je potrebno prenesti od (pisanih) besed k dejanjem. Naša realnost je ULICA. Pomembno je, da ponovno zgradimo porušene mostove zaupanja, da ponovno postanemo solidarne, da se ponovno začnemo povezovati in družiti, se pogovarjati in iskati rešitve. Da postanemo ENOTNE!

Človekov neprijatelj je socialna distanca, je poudarjanje individualizma. Vsak zase je drug drugemu volk. Me pa smo volkulje, ki ustvarjamo svoja krdela!

Kaj konkretno lahko naredimo?

Naše soborce lahko začnemo vabiti na kavo, na kavo ali čaj, na druženje po službi ☺ Naj vam zaupam, da sem v vsem tem času spoznala pa že nekaj krasnih, čudovitih fantov, moških s katerimi grem pa tudi na per, ma kadarkoli! 😉
In v kolikor še niste našle svojega partnerja pod nebom, je tudi to morda priložnost, da ga spoznate sedaj.
Ljubezen, moje drage! Odprto srce in um, iskrenost ter skupen smisel za humor pa je tisto, za kar je vredno živeti! Najdite jo! 💖

Z našimi soborkami postanemo prijateljice, postanemo zaveznice! Z njimi se povežemo v skupine, 3-5 oseb ter začnemo skupaj intenzivno premišljevati, kaj lahko naredimo več, kot posameznice, kaj lahko naredimo ŠE VEČ kot skupina!,” tako Iry Dai.

Seveda zapis, objavljen pred šestimi dnevi, ni ostal brez odziva predvsem med podporniki vlade Janeza Janše. Tako se je na Twitterju takoj našlo pojasnilo uporabnika, ki se podpisuje očitno pod psevdonimom Akaša: “Pojasnilo zakaj je toliko žensk na protestih. Tipi doma igrajo video igre, one pa iščejo seks”.

Nekdanji predsednik sveta RTV SLO Mitja Štular in sodni izvedenec v zadevi Novič pa je o zapisu Iry Dai in pozivu zapisal:

“Čas je za bojevnike. Čas je za bojevnice… Upor! Na ulice…” Kot bi bral Kidriča ali Kardelja leta 1941.

Zapis na Facebooku objavljamo spodaj v integralu. Sicer pa so nocoj v Ljubljani napovedani že 19. protivladni protesti.

COMMENTS

Wordpress (0)