(VIDEO) 14. protesti proti vladni koaliciji Janeza Janše – TOPNEWS.si

(VIDEO) 14. protesti proti vladni koaliciji Janeza Janše(VIDEO) 14. protesti proti vladni koaliciji Janeza Janše

Sodeč po današnjih napovedih se bodo protesti tako kot že zadnji petek in petek pred tem odvijali na dveh lokacijah, na Trgu republike in na Prešernovem trgu.

Na twitterju sta namreč objavljeni dve vabili in sicer za 19. uro na Prešernovem Trgu in istočasno na Trgu republike. Prvi bo potekal pod sloganom “Naprej v sedanjost” in drugi na Trgu republike s sloganom “Fašistoidni režim mora pasti”.

https://twitter.com/zlatko585/status/1288905565381558275/photo/1

Takole sta včeraj Ivan Gale in reper Zlatko z videom povabila na danšanji protest na Trgu Republike.

💪💪VABLJENI k ogledu vabila Zlatan Čordić in Ivan Gale na petkove proteste na Trg republike ob 19:00💪💪➡️ ❗❗❗DOBRODOŠLI VSI, KI VESTE ZAKAJ PROTESTIRATE, IN, ČE ŽELITE, LAHKO IZRAZITE SVOJE ZAHTEVE NA LASTNIH TRANSPARENTIH ALI NA ODPRTEM MIKROFONU❗❗❗❗VABLJENI❗#FAŠISTOIDNIREŽIMMORAPASTI

Objavil/a Jure Bračič dne Četrtek, 30. julij 2020

Tjaša Prošek, ena od nefornalnih vodij protestov, pa je ne Facebooku pred nekaj urami objavila zapis “Mirza Master, Jaša Jenull bo razbil prašička in mi kupil ozvočenje, se šušlja po fb, prodaš?” karkoli že to pomeni.

Jaša Jenull pa je na svojem facebook profilu objavil vabilo z naslednjo vsebino: “Ob 19:00 gremo s Prešernovega trga na ekskurzijo v preteklost! Zavzeli bomo strateško lokacijo, kjer se je nekoč že pisala slovenska zgodovina in skupaj začeli novo poglavje! Pridite tudi za vse tiste, ki danes ne morejo na ulice.

Kam natančno naj bi se odpravili protestniki s Prešernovega trga ni popolnoma jasno, vendar sta zgodovinski lokaciji samo dve Roška ali pa Kongresni trg. Spremljamo dogajanje v živo.

KOMENTARJI

TOPNEWS (0)