Putin v Italiji o Guaidoju: Bog nas ni obvestil, da ga je sprejel za predsednika! – TOPNEWS.si

Putin v Italiji o Guaidoju: Bog nas ni obvestil, da ga je sprejel za predsednika!Putin v Italiji o Guaidoju: Bog nas ni obvestil, da ga je sprejel za predsednika!

Ruski predsednik Vladimir Putin je komentiral izjavo venezuelskega opozicijskega voditelja Juana Guaidoja, ko se je samooklical za venezuelskega predsednika, pri tem pa se je skliceval na Boga. Putin je poudaril, da “ob tej priložnosti od Gospoda ni prišel noben signal in Guaidoja pozval, naj se vrne na zemljo.”

“Vodja venezuelske opozicije, gospod Guaido, je stopil na trg, uprl oči v nebo, medtem ko se je obrnil na Boga, in se razglasil za predsednika.” Odlično, toda Bog ni sporočil, kako se je odzval na ta signal, je izjavil Putin za medije z italijanskim predsednikom vlade Giuseppejem Contejem v Rimu.

“Zato mislim, da bi se moral vrniti na našo grešno zemljo in se ukvarjati z demokratičnimi postopki in pravili, ki so omejeni na eno: dialog in nagovarjanje ljudi – volivcev. Treba je iti na volitve in rešiti vprašanje prihodnjega razvoja,” je zaključil Putin.

Putin je še dejal, da je o tem govoril na vseh včerajšnjih srečanjih v Rimu in Vatikanu.

Italijanski premier Giuseppe Conte je ob tem dejal, da ima tudi Italija dvome glede Guaidoja.

“Mi smo priznali Madura za predsednika,” je dejal Conte.

Guaido's Corruption: Embezzlement of Humanitarian Aid

Juan Guaido's party involved in massive fraud.

Objavil/a teleSUR English dne Torek, 18. junij 2019

KOMENTARJI

TOPNEWS (0)