Javna razsvetljava do pomembnega posla v regiji – TOPNEWS.si

Javna razsvetljava do pomembnega posla v regiji

Javna razsvetljava do pomembnega posla v regiji

Predstavnika vodstva družbe Javna razsvetljava, Igor Hržić in Marko Dimkovski sta včeraj v Podgorici podpisala pogodbo o prenovi javne razsvetljave v črnogorskem glavnem mestu. S tem poslom vrednim 4,7 milijonov evrov, ki je sklenjen v sklopu projekta »Nova energija«, bodo v Podgorici zagotovili precejšnje energetske prihranke, ki bodo blagodejno vplivali tako na okolje, kot tudi na mestno blagajno. Zastarelo in potratno javno razsvetljavo bodo že letos nadomestili z varčno in sodobno razsvetljavo, ki temelji na led tehnologiji.

Predsednik uprave družbe Javna razsvetljava Igor Hržić je ob tem izrazil prepričanje, da bo uspešno partnerstvo med družbo Javna razsvetljava in mestom Podgorica, temelj nadaljnjega sodelovanje na drugih sorodnih projektih.

“S sklenitvijo tega posla smo si zagotovili največji projekt v zadnjih desetih letih delovanja Javne razsvetljave. Zelo smo ponosni, da je naša ponudba bila ocenjena kot najbolj kvalitetna in, da je to bilo tudi merilo za izbiro partnerja«, je povedal Igor Hržić.

Hržić je spomnil, da se s tem poslom začenja uresničevanje dolgoročne regionalne strategije novega vodstva, ki želi družbi v naslednjih letih zagotoviti, dominanten položaj na trgu modernizacije javne razsvetljave v regiji.

»To je prvi, zelo pomemben, korak k širitvi našega delovanja na mednarodnih trgih in utrjevanju poslovne stabilnosti. S tem projektom nadaljujemo tudi uspešno pretvorbo Javne razsvetljave in naprej gradimo na spremembah, ki smo jih izvedli v preteklih šestih mesecih«, je povedal predsednik uprave družbe Javna razsvetljava.

Pogodbo je v imenu podgoriškega javnega podjetja Komunalne storitve podpisal direktor Radoica Popović, dogodka pa se je udeležil tudi podgoriški podžupan Časlav Vešović.

COMMENTS

Wordpress (0)