Škandal! Medtem ko je bila Julija Skripal v komi, se je večkrat logirala v družbeno mrežo Vkontakte – TOPNEWS.si

Škandal! Medtem ko je bila Julija Skripal v komi, se je večkrat logirala v družbeno mrežo VkontakteŠkandal! Medtem ko je bila Julija Skripal v komi, se je večkrat logirala v družbeno mrežo Vkontakte

Julija Skripalj (33), hčerka bivšega dvojnega agenta Sergeja Skripala, ki je bila domnevno od 4. marca v komi, potem ko sta bila z očetom zastrupljena z živčnim strupom v Salisburyju, kjer Sergej Skripal živi, je večkrat vstopila v svoj račun na najbolj priljubljeni ruski družbeni mreži Vkontakte, medtem ko je bila v komi!

julija skripal vkontakt

Julija je prvič vstopila v svoj profil na Vkontakte, tri dni po zastrupitvi, 7. marca ob 08.35, medtem ko je bila po trditvi britanskih oblasti v komu.

Julija je prišla k zavesti 29. marca, ruske oblasti pa so takoj zaprosile, da se jim omogoči dostop in pogovor z njo, kar naj bi bila Britanija na podlagi zakona dolžna omogočiti, saj je Julija ruska državljanka.

Dejstvo, da se je Julija logirala v Vkontakte, medtem ko je bila v komi, ima dve pojasnili: ali ni bila v komi ali pa se je nekdo drug, na primer pripadniki angleških obveščevalnih služb, logiral na njenem profilu in brskal po njenih podatkih.

Spomnimo, na dan zastrupitve sta Sergej in Julija Skripal za štiri ure izključila GPS na svojih pametnih telefonih, kar pomeni, da nista želela, da bi se vedelo, kje se nahajata.

Velika Britanija je za zastrupitev Sergeja in Julije Skripal brez dokazov obtožila Rusijo in začela diplomatsko vojno svetovnih razmer, ki je privedla do tega, da so zahodne države pod vodstvom Velike Britanije in ZDA, izgnale veliko število ruskih diplomatov. Rusija je na to recipročno odgovorila.

logo-topnews (1)

 

 

KOMENTARJI

TOPNEWS (2)
  • comment-avatar
    Wizeman 2 leta

    Aha. Kdaj bomo torej začeli izganjati britanske diplomate? Luda Mila, boš še tako zagreta za njihov izgon in za solidarnost do partnerske države?

  • comment-avatar
    Stanislav Černigoj 2 leta

    Ruse je potrebno ustavit agentje,ki so na terenu se že umešavajo v življenje zahodnjakov ne le vohunijo za entelektualno lastnino se jo kar prisvajajo,če hočemo videt samo balkan je že trgovsko njihov Agrokop, Merkator je prek bank že njihov, železarne v Sloveniji, Trstu in drugod v obliki hobotnice,ki razpreda po celi EZ ni nam več pomoči,če tudi bi vlada v odstopu hotela biti solidarna z Angleži ne more,ker Ruska kapelica je Ruska oblast v Sloveniji,ker na tisoče Ruskih agentov,ki delujejo po EZ imajo geslo Ruska Kapela, v Sloveniji je štab, to so dejstva ,drugače z Rusi smo si blizu že od nekdaj tudi po zastavi,Kardelj je svoje čase fantiziral ,da bomo njihova Republika, dokler ni Stalin hotel napravit z Bolgarijo, Albanijo, Jugoslavijo federacijo,ki bi branila Sovjetsko zvezo pred Zahodnjaki,ker ni bilo to možno zaradi trme Tita, je nastal Varšavski pakt,ki je bil leglo hladne vojne, danes ni nič drugače samo z drugačnimi resursi in prijemi itd,itd !