Igra usode: Princesa Kate je izvedela za tretjo nosečnost na obletnico smrti princese Diane – TOPNEWS.si

Igra usode: Princesa Kate je izvedela za tretjo nosečnost na obletnico smrti princese DianeIgra usode: Princesa Kate je izvedela za tretjo nosečnost na obletnico smrti princese Diane

Vojvodkinja Cambriška, Kate Middleton, je že tretjič v blaženem stanju. Novico je potrdila tudi kraljeva družina.

kate diana princese1

To, kar je mnoge presenetilo je dejstvo, o katerem poročajo angleški mediji. Mnogi so novico povezali z igro usode, saj je Kate izvedela za nosečnost na 20-obletnico smrti princese Diane.

kate diana princese2

V zadnjem času je Kate občutila določene spremembe: nizek krvni tlak, hitrejše bitje srca, letargijo in pogoste slabosti, kar so mnogi predvidevali, da je noseča. Slednje se je izkazalo kot točno. Kate in William že imata dva otroka princa Georgea in princeso Charlotte.

Stvari, ki jih mogoče niste vedeli o kraljevem paru:

kate diana princese4

19 besed je potrebnih, da bi izgovorili naziv princa Willema, medtem ko potrebujete le 9 besed za naziv vojvodkinje Kate.

Njun dom je Kensingtonska palača, ki ima 22 sob, dve kuhinji in nekaj kopalnic.

kate diana princese5

Prenova njune rezidence je stalo preko 4 milijone funtov, večino denarja za prenovo so prispevali davčni zavezanci.

Kate in William sta ste zelo potrudila pokazati svetu, da živita povsem “normalno in običajno” življenje.

kate diana princese6

Kate je predstavljena svetu kot “dekle iz soseščine” in to v glavnem zaradi njenega načina oblačenja.

Kate kot stilska ikona se je doslej pojavljala v poceni in dostopnih oblačilih. Njena najcenejša obleka je stala le 35 funtov, ki jo je kupila na razprodaji. Ena najdražjih njenih kreacij, ki jo je oblikoval Alexander McQueen, pa je stala preko 5000 funtov. Vrednost “brenda”, v katerem se pojavi Kate, vedno vrtoglavo poskoči.

kate diana princese7
kate diana princese8

Kate-jin zaročni prstan je nekoč pripadal princesi Diani. Princ Charles ga je pred zaroko plačal 60.000 funtov. Današnja vrednost omenjenega prstana je preko 300.000 funtov.

Kraljevi par prisostvuje na več deset dogodkih letno, vendar je bilo le na treh dogodkih opaženo, da sta se Kate in William objela.

logo-topnews (1)

 

 

KOMENTARJI

TOPNEWS (0)