“Še kaj hujšega” – Zakaj je Matej Tonin sinoči pri Urošu Slaku ponovno razjezil Janeza Janšo? – TOPNEWS.si

“Še kaj hujšega” – Zakaj je Matej Tonin sinoči pri Urošu Slaku ponovno razjezil Janeza Janšo?

“Še kaj hujšega” – Zakaj je Matej Tonin sinoči pri Urošu Slaku ponovno razjezil Janeza Janšo?

“Edina stvar , ki sem jo rekel rekel v vaši oddaji in za tem še vedo stojim, da Janeza Janšo za predsednika vlade ne bi več podprl iz preprostega razloga, ker prihodnja desno sredinska vlada bo potrebovala nekoliko več miru,  tako da od prvega petka naprej ne bi bilo  dobro, da bi kolesariat kolesaril  okoli Ljubljane in delal neko zgago,” je med drugim dejal Matej Tonin v oddaji 24UR zvečer , kot gost Uroša Slaka.

V odzivu na družbenem omrežju X, kjer je Janez Janša poobjavil Albina Vrabiča, ki je zapisal: “Neverjetna politična naivnost vodstva Nove Slovenija ali še kaj hujšega”. Janša pa  je dodal: “Še kaj hujšega”.

 

“Matej Tonin očitno verjame, da ekstremno levi kolesariat protestira samo takrat, ko je predsednik vlade Janez Janša,” je še zapisal Vrabič.

Matej Tonin je sinoči za razliko od Anžeta Logarja proti velikim levo -desnim koalicijam  “Zelo raznorodne vladne koalicije se do sedaj niso najbolj obnesle imele so že vgrajen konflikt že v samem začetku. Spomnite se na primer velike koalicije med krščanskimi demokrati in LDS-om ali pa med krščanskimi demokrati in SLS-om. Nikoli se te velike koalicije niso dobro končale zaradi tega ker so bile vse stranke v koaliciji tako programsko raznolike. Tako, da v tej prvi fazi moramo seveda vse naše napore umerit v to , da bi lahko dobili poleg SDS-a eno mnogo večjo desnosredinsko silo v slovenskem političnem prostoru”.

COMMENTS

Wordpress (0)