(VIDEO) Za Planico zdaj kriva še jakna/bunda Tine Gaber, ki je začela kampanjo proti uporabi krzna in pozvala k podpisu peticije “Za Evropo brez krzna” – TOPNEWS.si

(VIDEO) Za Planico zdaj kriva še jakna/bunda Tine Gaber, ki je začela kampanjo proti uporabi krzna in pozvala k podpisu peticije “Za Evropo brez krzna”

(VIDEO) Za Planico zdaj kriva še jakna/bunda Tine Gaber, ki je začela kampanjo proti uporabi krzna in pozvala k podpisu peticije “Za Evropo brez krzna”

Manekenka in voditeljica Tina Gaber, znana tudi kot velika ljubiteljica in zagovornica živali, je objavila videoposnetek, v katerem poziva k podpisu peticije proti krznu. Zbiranje podpisov se namreč zaključuje, po njenih besedah pa se Slovenija ni najbolj uspešna pri tem, zato je pozvala: “Večina držav je cilj že dosegla, Slovenci imamo še nekaj dni časa.” Na posnetku se sliši tudi moški glas, “daj še meni ta link,” pravi, kar Gabrovo spravi v smeh. Nekateri skrivnostni glas pripisujejo kar predsedniku vlade Robertu Golobu. K podpisu peticije je pozval tudi Golob in ob tem priložil povezavo z dostopom. “Borimo se, ker nismo več v dobi kremenčkovih,” je dejala Gabrova in dodala, da prepovedujejo krznarske farme in izdelke teh farm na evropskih tržiščih.

https://twitter.com/R_Rakus/status/1630114631720026113

Medijsko pozornost  je Tina Gaber sicer  požela , ko je na slovesnost ob otvoritvi svetovnega prvenstva v nordijskih disciplinah j prišla skupaj s predsednikom vlade . Nekatere je zmotila jakna/bunda, ki jo je nosila Tina Gaber. Razvila se je polemika ali je bila poleg PV -ja upravičena do uradnega kosa oblačila svetovnega prvenstva. “Ko ima nekdo v glavi, da je gledalcev v Planici premalo zaradi Goloba in da so Laibach Kučanov ansambel za posebne provokacije, res ni fajn. In še slabše je to, da mu 20 % ljudi to verjame,” pa je bil na Twitterju kritičen Franci Kek.

 

https://twitter.com/rtvslo/status/1630454982284541953

https://twitter.com/8Marec/status/1629968224769941504

COMMENTS

Wordpress (0)