“O Marija, s čim se ukvarjamo pri nas!” – Jože P. Damijan o “morda nekoliko prekratkem krilu” Urške Klakočar Zupančič, ki ji je, po oceni tvitosfere, “zlezlo previsoko” – TOPNEWS.si

“O Marija, s čim se ukvarjamo pri nas!” – Jože P. Damijan o “morda nekoliko prekratkem krilu” Urške Klakočar Zupančič, ki ji je, po oceni tvitosfere, “zlezlo previsoko”

“O Marija, s čim se ukvarjamo pri nas!” – Jože P. Damijan o “morda nekoliko prekratkem krilu” Urške Klakočar Zupančič, ki ji je, po oceni tvitosfere, “zlezlo previsoko”

Družbena omrežja te dni polnijo fotografije predsednice državnega zbora Urške Klakočar Zupančič in Tanje Fajon. Klakočarjeva je na Brdu pri Kranju nagovorila diplomate na posvetu slovenske diploacije.

Toda pozornosti ni pritegnila vsebina nastopa govorila o vlogi in pomenu parlamentarne diplomacije, ampak dejstvo, da  je bila v  krilu, ki ji je segalo skoraj do kolen, ko pa je stopila iz avta se ji je nabralo in je bilo videti krajše, kar so seveda  posnele kamere.

 

Kaj zdravstvena reforma, draginja, energetska kriza, položnice, plače, krilo Urške Klakočar Zupančič, to je zdaj vprašanje. “O Marija, s čim se ukvarjamo pri nas! Malenkostnost majhnega naroda, na obeh straneh. Dajmo se raje začeti pogovarjati o razvoju, inovacijskem ekosistemu doma, o stabilizaciji globalnega ekosistema, kje se vidimo leta 2050,” je na Twitterju  zapisal ekonomist Jože P. Damijan. “Strašna frka zaradi (7-10 cm) prekratkega krila. Kot pred tem pregloboki dekolteji, visoki razporki, rdeči čevlji in živahne poletne oblekce. Puritanci vseh dežel, požrite se,” pa je zadevo komentiral Bojan Kranjc.

 

 

Kot so strokovno ugotovili pri “modni policiji”, krilo Urške Klakočar Zupančič ni bilo prekratko, saj je v DZ- ju isti dan,  v isti odpravi sprejela ministra Kraljevine Španije za zunanje zadeve Joseja Manuela Albaresa, ki je bil prav tako gost posveta slovenskih diplomatov.

COMMENTS

Wordpress (0)