(VIDEO) “Zdaj razumete zakaj nikoli ne komentiram Twitterja, ker tam pišejo različni ljudje same neumnosti” –  Golob Janši očital, “da piše neumnosti” – TOPNEWS.si

(VIDEO) “Zdaj razumete zakaj nikoli ne komentiram Twitterja, ker tam pišejo različni ljudje same neumnosti” –  Golob Janši očital, “da piše neumnosti”

(VIDEO) “Zdaj razumete zakaj nikoli ne komentiram Twitterja, ker tam pišejo različni ljudje same neumnosti” –  Golob Janši očital, “da piše neumnosti”

“Zdaj razumete zakaj nikoli ne komentiram TWitterja ker tam pišejo različni ljudje same neumnosti in zdaj razumete tudi zakaj smo se s Twitterja umaknili, ker je cel medij namenjen predvsem temu, da različni ljudje na njem neumnosti pišejo in ne bom komentiral teh neumnosti”.

Janez Janša je na Twitterju iz tujine takole komentiral rezultat referenduma: »Rezultat preko 40 odstotkov za predlog SDS je s tega vidika čisto OK.« Toda več kot 40 odstotkov je SDS dobila le pri referendumu o zakonu o vladi, pri drugih dveh pa manj.

 

 

“Ne pričakujem, da bo kdo odstopil, tudi v pokoj še nihče ne bo šel, vsaj ne jutri,” je dejal. Pričakuje pa, da opozicija ne bo vlekla potez, s katerimi bi danes izraženo voljo ljudi ponovno zaustavljala, ampak da bodo ponižno sprejeli voljo ljudi. Pričakuje tudi, da se bodo “politiki vseh barv” potrudili, da to voljo uveljavijo, ne pa da iščejo vedno nove ovire.

“Verjamem, da bomo pokazali zrelost in da bomo jutri vsi živeli v boljši Sloveniji,” je dejal. Verjame tudi, da se jim bo pridružil kdo iz nasprotnega političnega pola. “Začnimo delati za prihodnost vsi skupaj. Srečno Slovenija,” je sklenil prvi odziv.

Glede zakona o vladi je Golob dejal, da bodo v prihajajočem tednu dokončno izbrali imena bodočih ministrov, ki pa so stvar koalicijskih strank. Na zaslišanja v DZ bi po nekaterih ocenah moralo deset ministrov, med njimi tudi že obstoječi. Pri tem ne vidi nobenih izzivov.

Zakon o Radioteleviziji Slovenija (RTVS) je dobil največjo podporo ljudi. “Verjamem, da nekaterim politikom na desni ni mar za voljo ljudi, morda bodo tokrat premislili,” je dejal. Upam, da bodo premogli del ponižnosti in treznosti, “čeprav se pri nekaterih nikoli ne ve”.

COMMENTS

Wordpress (0)