Tarča: “Nikar ne hodite tja” – Libertarec Janezu Janši priporoča naj nocoj, za božjo voljo, ne gre k Eriki – TOPNEWS.si

Tarča: “Nikar ne hodite tja” – Libertarec Janezu Janši priporoča naj nocoj, za božjo voljo, ne gre k Eriki

Tarča: “Nikar ne hodite tja” – Libertarec Janezu Janši priporoča naj nocoj, za božjo voljo, ne gre k Eriki

“Tarča ni pravi kraj in zdaj ni pravi čas za napovedano soočenje. Cilj Erike Žnidaršič je z njo spremeniti predsedniško odločanje med dvema neodvisnima kandidatoma v spopad med Janšo in Golobom in aktivirati vzpostavljene kulturno- bojevniške antagonizme. Nikar ne hodite tja,” je na Twitterju zapisal Libertarec glede nocojšnjega soočanja med predsednikom vlade Robertom Golobom in predsednikom SDS Janezom Janšo.

 

https://twitter.com/jona_amitajev/status/1585533224935165953

Vendar se zdi, da se je Janez Janša že odločil, da bo šel na soočanje z Robertom Golobom k Eriki Žnidaršič: “Lahko pričakujemo resno soočenje pogledov na ključne razvojne in varnostne izzive države? Draginja, inflacija, energetika, razbremenitve neto plač, evropska sredstva, policentrični razvoj, evropska energetska politika, ruska agresija na Ukrajino….Ne zamudite @TarcaRTVSLOdanes,” je na Twitterju sporočil Janša.

Ognjeni krst je premier Robert  Golob imel v sinočnji oddaji 24ur zvečer, ki je glede napetega političnega vzdušje pred drugim krogom predsedniških volitev, na katerih se bo “odločalo, ali se bodo v Slovenijo vrnile mračne sile” komentiral tudi napad na predsednico Inštituta 8. marec Niko Kovač .

Da je za takšno stanje v državi zaslužna ena sama stranka – SDS, je bil kritičen Golob. “To, da je postal napad moškega na ženske nekaj samoumevnega, je nekaj, čemur moramo odločno reči ne,” je sinoči dejal Golob.

Ob tem je poudaril tudi, da bodo sovražnemu govoru napovedali vojno: “V tem trenutku smo začeli s pregledom zakonodaje v najnaprednejših evropskih državah in iskati rešitve, ki bi jih lahko učinkovito implementirali tudi v Sloveniji. Tu ne bomo imeli nobene tolerance. Kar se dogaja zdaj, je treba v celoti izkoreniniti.”

 

Nekateri mediji, mnenjski voditelji in tviteraši, ki so naklonjeni desnici in  goreče podpirajo Janeza Janšo, pa na Twitterju in Facebooku Kovačevi očitajo, da sama spodbuja sovraštvo zoper Janšo.

Prav tako so družbena omrežja polna namigov, da je poškodba Kovačeve  “zaigrana, napad pa izmišljen”. Nekatere tvite je retvital tudi Janez Janša. Družbena omrežja pa so polna memov na račun napada in poškodbe Nike Kovač.

 

https://twitter.com/nadkaku/status/1585354639943536640

 

COMMENTS

Wordpress (0)