(VIDEO) “Fotografija za zgodovino. Manjkata samo še kolo in radiator v ozadju” – Marcel Štefančič je imel prav: Janez Janša je spremljal njegov pogovor na AGRFT-ju z Robertom Golobom, Tanjo Fajon in Lukom Mescem – TOPNEWS.si

(VIDEO) “Fotografija za zgodovino. Manjkata samo še kolo in radiator v ozadju” – Marcel Štefančič je imel prav: Janez Janša je spremljal njegov pogovor na AGRFT-ju z Robertom Golobom, Tanjo Fajon in Lukom Mescem

(VIDEO) “Fotografija za zgodovino. Manjkata samo še kolo in radiator v ozadju” – Marcel Štefančič je imel prav: Janez Janša je spremljal njegov pogovor  na AGRFT-ju z Robertom Golobom, Tanjo Fajon in Lukom Mescem

Nekakšne vrhunec današnjega, dokaj nekonvencionalnega dogodka v prostorih AGRFT je bil mini “Studio City” Marcela Štefančiča z gosti predsednikom vlade Robertom Golobom, podpredsednico vlade Tanjo Fajon in Lukom Mescem.  Marcel Štefančič, ki je ostal brez  oddaje na RTV-ju Studia City, mimogrede dogajanje je prenašal ekipa RTV,  je bil napovedan kot posebni gost.

 

https://twitter.com/vladaRS/status/1567840123181490182

“A ti povem kaj jaz pogrešam, ” je direktorica Ukoma in voditeljica spektakla ob 100 dneh vlade Roberta Goloba, Petra Bezjak Cirman vprašala Marcela Štefančiča, ki jo je prehitel z odgovorom:  “To kar pogreša Janez Janša, to kar pogreša Janez Janša, zato pa je tudi malo zmeden zadnje čase, zgubljen ne ve točno kaj se dogaja in Natašo Pirc Musar vidi tam kjer je ni”. Janez Janša je fotografijo, na kateri so voditelj pogovora Marcel Štefančič, Robert Golob, Tanja Fajon in Luka Mesec, na Twitterju opremil s komentarjem: ” Fotografija za zgodovino. Manjkata samo še kolo in radiator v ozadju”.

 

Gospod premier 100 dni ste na oblasti. Zdaj gledam javnomnenjske ankete, saj ljudje vas imajo še vedno radi, kot se zdi. “Dovolj,” je bil medklic Roberta Goloba, ki ga je v nadaljevanju Marcel Štefančič izzval z vprašanjem: “Ali ste kaj razmišljali o tem, da bi šli na predčasne volitve?”
“Zakaj pa?” je bil začudeno vprašal  Golob.
“Zato, ker bi dobili še več, saj Marjan Šarec je to že poskusil” (smeh v dvorani)
“Gremo na predčasne volitve, dajmo, sedaj bo več, “Smo čisto v redu,” je vmes dejal Golob. ” …Skratka izkazalo se je, da je več včasih manj,” je zaključil Štefančič in nadaljeval: Ali ta dobri stari rek odidi ko si na vrhuncu ne velja več ali kaj”
“Ja sedaj nam ni treba it, sedaj imamo preveč izzivov, sedaj imamo pred sabo še štiri, sedem,  osem let,” je Štefančiču odgovorila kar Tanja Fajon.  Štefančič je izrazil prepričanje , da je Golobova koalicija izgubila  “malce sla po oblasti,” saj nobena od koalicijskih strank nima svojega predsedniškega kandidata.

“Janez Janša bi moral tu sedet, kot četrti predsednik, z nami je itak,” je med pogovorom dejal Marcel Štefančič, ki je goste provociral z vprašanjem ali nameravajo predsedniško mesto zaradi politične higiene prepustiti Janši in SDS-u.

COMMENTS

Wordpress (0)