(VIDEO) “Odkrit” še en dokaz “dekadentnosti slovenske umetniške scene” in njene povezanosti “z izprijeno in dekadentno levico” – TOPNEWS.si

(VIDEO) “Odkrit” še en dokaz “dekadentnosti slovenske umetniške scene” in njene povezanosti “z izprijeno in dekadentno levico”

(VIDEO) “Odkrit” še en dokaz “dekadentnosti slovenske umetniške scene” in njene povezanosti “z izprijeno in dekadentno levico”

Čeprav je Slovenija del EU in je oblast prevzelo Gibanja svoboda Roberta Goloa pa se zdi , kot da bi se vrnili v obdobje islamske revolucije oziroma v Iran januarja 1979, ko je sledilo strožje nadzorovanje “nemoralnega obnašanja”.

Klima po objavi afere Smodej- Fotopub, ki jo nekateri imenujejo tudi “afera Radiator,”  je vsaj sodeč po opisih precej podobna, kot obdobje po islamski revoluciji v Iranu. Tako je portal Nova24Tv odkril še en dokaz oziroma “nov eksces pokvarjene umetniške scene s strani “umetnika”, ki se je nekoč preimenoval v Janeza Janšo.

 

Janša je šokiral s podobno Jake Racmana, ki ima namesto tipičnega Disneyjevega kljuna kar vagino – “ne takšno narisano, ampak čisto pravo razprto vagino z vidnim ščegetavčkom in sramnimi ustnicami, ki jih narazen držijo ženske roke,” ugotavljajo pri Novi24TV.

“Žiga Kariž je eden od “umetnikov”, profesionalno priklopljenih na davkoplačevalski denar, ki se je pred leti v imenu protesta preimenoval v Janeza Janšo skupaj z dvema aktivističnima skrajno levima kolegoma. Tokrat je zopet želel dolgočasnost svoje siceršnje osebnosti in umetnosti presekati s šok terapijo prazne perverzne umetnosti.
Dušan Smodej je na slovenski sprevrženi umetniški sceni bolj pravilo kot izjema,” so zapisali v Novi24TV.

https://twitter.com/KrainzJodl/status/1562705033044496384

 

COMMENTS

Wordpress (0)