“Takšne slike ne bi smele nastati, sicer pa se na druženju ni zgodilo nič izjemnega” – Finska premierka Sanna Marin se opravičuje za fotografije gostov zgoraj brez v vladni rezidenci – TOPNEWS.si

“Takšne slike ne bi smele nastati, sicer pa se na druženju ni zgodilo nič izjemnega” – Finska premierka Sanna Marin se opravičuje za fotografije gostov zgoraj brez v vladni rezidenci

“Takšne slike ne bi smele nastati, sicer pa se na druženju ni zgodilo nič izjemnega” – Finska premierka  Sanna Marin se opravičuje za fotografije gostov zgoraj brez v vladni rezidenci

Finska premierka Sanna Marin se teden dni po aferi z videom sedaj  opravičila za fotografijo gostov zgoraj brez v svoji uradni rezidenci. Zgodilo se je nekaj dni po tem, ko je zavrnila obtožbe o pretiranem žurerskem življenjskem slogu, tako da je prostovoljno opravila test za droge – ki je bil neoporečen.

Najnovejša fotografija dveh znanih vplivnežev je bila julija posneta v premierjevi rezidenci in v torek razširjena na družbenih medijih. Marinova je priznala, da “slika ni primerna” in se opravičila. Na njem je mogoče videti dve ženski, ki se poljubljata in goli prsi zakrivata z uradnim napisom “Finska”.

V ponedeljek jeMarin povedala, da se je zabava v njeni uradni rezidenci v Helsinkih, Kesaranta, zgodila po julijskem glasbenem festivalu Ruisrock. Finski mediji poročajo, da je fotografija nastala v spodnjih straniščih, ki jih uporabljajo gostje.

“Savnali smo se, plavali in preživeli čas skupaj,” je povedala  Marinoa. “Takšne slike ne bi smelo nastati, sicer pa se na druženju ni zgodilo nič izjemnega,” je dodala. 36-letnica, ki je na oblast prišel leta 2019, je bil do nedavnega najmlajša predsednica vlade na svetu.

Trenutna politična drama, ki jo obkroža, se dogaja, ko se Finska usmerja v prizadevanja za pridružitev vojaškemu zavezništvu Nato in se odziva na invazijo svoje sosede Rusije na Ukrajino.

Sanna Marin ni skrivala, da uživa v običajnih dejavnostih, kot sta obisk klubov s prijatelji in obisk julijskega glasbenega festivala, kljub kritikam iz nekaterih koncev finskega javnega življenja.

COMMENTS

Wordpress (0)