The Sun o Beach Body BoJo – Boris Johnson “se razteguje na s soncem obsijanem pesku grškega otoka, le teden dni po oddihu v slovenskih toplicah,” kjer se je kopal v “razkošju zasebnosti” – TOPNEWS.si

The Sun o Beach Body BoJo – Boris Johnson “se razteguje na s soncem obsijanem pesku grškega otoka, le teden dni po oddihu v slovenskih toplicah,” kjer se je kopal v “razkošju zasebnosti”

The Sun o Beach Body BoJo – Boris Johnson “se razteguje na s soncem obsijanem pesku grškega otoka, le teden dni po oddihu v slovenskih toplicah,” kjer se je kopal v “razkošju zasebnosti”

Medtem, ko je Boris  Johnson poročno potovanje v Sloveniji preživel v “razkošju zasebnosti”, saj so britanski novinarji prišli v Slovenijo, ko je bil dopust že končan,  slovenski novinarji in fotografi pa so bili do britanskega premiera prizanesljivi, pa  je vse drugače na dopustu v Grčiji.   The Sun pa je o  “Beach Body Bojo Boris Johnson objavil članek in fotografije  ter mu očital, “da  se razteza na s soncem obsijanem pesku grškega otoka – le teden dni po oddihu v slovenskih toplicah”. 58-letni BoJo je bil opažen s 34-letno ženo Carrie in njuno družino v osamljenem zalivu na otoku Evia blizu Aten. Premierja so pred tem ujeli ob prihodu na atensko letališče konec tedna z Wilfredovim otroškim nahrbtnikom.

Domačini so presenečeni nad tem, kako je Johnsonova skupina našla zapuščeno mesto v bližini vasi – so povedali, da je bil premier videti “prehlajen”, ko je bral knjigo, medtem ko je dveletni sin Wilf veslal.

“Nimam pojma, kako je Boris našel to plažo – niti domačini, ki tu živijo že leta, tega ne vedo in njegova skupina je bila edina oseba tam,” je dejal eden od domačinov in dodal : “To je čudovit kraj, vendar v vročini 34C ni bilo sence, zato tam ni mogel ostati predolgo s svojimi otroki. Ko je sonce zašlo, so odšli v dveh tovornih vozilih, parkiranih na makadamski cesti, ki vodi do plaže.

Vodja laburistov  Keir Starmer, ki se je prejšnji teden sončil v Španiji  je bil tarča medijev in opozicije , ker si  je vzel dopust, ko se britanska kriza življenjskih stroškov poglablja .

 

COMMENTS

Wordpress (0)