“Se vidiva na sodišču” – Pripravite kokice: Bojan Požar bo tožil Natašo Pirc Musar – TOPNEWS.si

“Se vidiva na sodišču” – Pripravite kokice: Bojan Požar bo tožil Natašo Pirc Musar

“Se vidiva na sodišču” – Pripravite kokice: Bojan Požar bo tožil Natašo Pirc Musar

Točka na kateri sta, kot se reče v žargonu “zaratila” Nataša Pirc Musar in Bojan Požar, je intervju Musarjeve za portal Siol.net, ki je med  provokativni vprašanji na predsedniško kandidatko naslovil  tudi  tudi vprašanje o novinarstvu in novinarjih ter odnosu z politiko.

Siol: “Golobov GEN-I je podjetju novinarke Necezurirano Vesni Vuković plačal več kot sto tisoč evrov, pri čemer nihče od vpletenih ne želi pojasniti, za kakšen posel je šlo. Vaš komentar?”

Pirc Musarjeva: “To je slabo. Da se je to zgodilo, za gospoda Goloba zagotovo ni dobro. To, da se medijski mir kupuje, da se plača medijski napad na drugače misleče, je nekaj, kar prakticira Požareport, Nova24TV in zdaj tudi Reporter in Necenzurirano. Je to novinarstvo? Odgovor je ne”.

Sledil je buren odziv  lastnika  in novinarja Požareporta Bojana Požarja, ,ki je Musrajevi na Twitterju postavil ultimat in ji dal tri dni časa za odgovor sicer bo tožil: “Za ostale ne vem, a kar se tiče Požareport-a, kandidatki za predsednico RS dajem čas 3 dni časa, da dokaže vsaj 1 primer “plačanega kupovanja miru” na portalu, ki ga vodim, kot ga tukaj opiše, ali preklic izjave oz. opravičilo, sicer bo svoje trditve morala dokazati na sodišču,”.

Na družbenih omrežjih so hitro začele padati stave: Pripravite kokice! Nataša Pirc Musar se mora v 3 dneh opravičiti
Bojanu Požarju. A se bo? Ne bo?,” se na Twitterju sprašuje uporabnik twitter računa “brutusReloadeded”.

https://twitter.com/brutus91101394/status/1551248138253570049

Bojan Požar je napovedal tudi tožbo zoper nekdanjega voditelja Odmevov Slavka Bobovnika: Tožba zoper Slavka Bobovnika bo vložena kmalu po koncu sodnih počitnic, predvidoma septembra.- In morda ni naključje za skupni imenovalec tovrstnih očitkov, Bobovnik je namreč tudi med podporniki predsedniške kandidature Nataše Pirc Musar,” je v odgovoru na vprašanje na družbenem omrežju  Twitter zapisal Bojan Požar.

https://twitter.com/BojanPozar/status/1551198220583321600

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)