(VIDEO) “Zaslišanje po zaslišanju” – Poglejte kako je novinar Luka Perš še dodatno “zaslišal” ministre – Klemen Boštjančič mu je moral posebej pojasniti odnos do Boruta Jamnika – TOPNEWS.si

(VIDEO) “Zaslišanje po zaslišanju” – Poglejte kako je novinar Luka Perš še dodatno “zaslišal” ministre – Klemen Boštjančič mu je moral posebej pojasniti odnos do Boruta Jamnika

(VIDEO) “Zaslišanje po zaslišanju” – Poglejte kako je novinar Luka Perš še dodatno “zaslišal” ministre – Klemen Boštjančič mu je moral posebej pojasniti odnos do Boruta Jamnika

Medtem, ko se novinarji po zaslišanjih ministrov v glavnem  zadovoljujejo z klišejskimi vprašanji bodočim ministrom in ministricam v stilu” kdo vas je navdušil za to delo” pa se morajo ministri, ki so preživeli zaslišanja na koncu sočiti še z vprašanji novinarja Luke Perša.

Včeraj se je že ob petih zjutraj napotil  iz Murske sobote v Ljubljano, da ne bi zamudil zašetka zaslišanj ob deveti uri, predvsem pa, da mu kandidati za ministre in ministrice ne odidejo po koncu zaslišanja, saj morajo po parlamentarnem situ odgovoriti še na njegova vprašanja.

Tako je moral recimo kandidat za finančnega Klemen Boštjančič, ki velja za enega “Jamnikovih fantov” Luki Peršu posebej odgovoriti kakšen je njegov odnos z Borutom Jamnikom.

Skozi Peršovo sito je morala tudi bodoča ministrica za notranje zadeve Tatjana Bobnar.

Perš ni prizanesel niti Marjanu Šarcu nad njegovim zaslišanjem je bil navdušen niti pravosodna ministrica Dominika Švarc Pipan.

Perš, Luka Perš, kot se predstavlja na Twitterju si bo  v stilu Jamesa Bonda, ki se je v filmih vedno predstavljal v stilu; James James Bond  si bo, kot je obljubil za ministrske kandidate vzel čas tudi danes.  Tako, da kandidati za ministre, če boste mirno preživeli zaslišanje na odborih to še ni konec. Čaka vas veliko bolj neprijetno “zaslišanje po zaslišanju,”saj se boste morali soočiti še z Lukom Peršem. Šele potem lahko računate na potrditev v sredo.

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)