(VIDEO) Kaj so Kombinatke sinoči pred RTV-jem v “glasbeni podpori” Marcelu Stefančiču in Studio City “zapele v slovo” – TOPNEWS.si

(VIDEO) Kaj so Kombinatke sinoči pred RTV-jem v “glasbeni podpori” Marcelu Stefančiču in Studio City “zapele v slovo”

(VIDEO) Kaj so Kombinatke sinoči pred RTV-jem v “glasbeni podpori” Marcelu Stefančiču in Studio City “zapele v slovo”

Ženski pevski zbor Kombinat je včeraj po končanem protestu v podporo Julianu Asangeu  s tremi skladbami nastopil pred RTV Slovenija, da bi izrazil podporo oddaji Studio City in voditelju Marcelu Štefančiču ml., obenem pa se postavil v bran svobodi izražanja in “nevmešavanju politike v delo javne televizije”.

“Nastopile bomo v podporo Studiu City, v podporo Marcelu, brez katerega Studio City ni in ga ne bo. Nastopile bomo, ker podpiramo svobodo govora, izražanja, nevmešavanje politike v delo javne televizije in tudi zato, da apeliramo na nastajajočo vlado, da čim prej uredi to, da bodo kompetentni novinarji delali svobodno in da bomo tisti, ki plačujemo naročnino, prišli do programa, ki ne bo politično obarvan,” je povedala ena od članic Kombinatk.

https://twitter.com/BojanPozar/status/1522098342070784003

Štefančič je včeraj za portal N1 spregovoril o svojem 24-letnem vodenju oddaje in z novinarko Suzano Lovec obujal spomine za spletni portal N1. »Da bodo ukinili Studio City, se sicer govori že od prve oddaje pred več desetletji, ki je bila posneta eksperimentalno. Takrat so pisali, da je to prva in zadnja oddaja, ko je bilo konec prve sezone, so govorili, da je to prva in zadnja sezona,« je dejal Štefančič.

COMMENTS

Wordpress (0)