(V ŽIVO) NSI in Matej Tonin v volilno kampanjo z avtobusom – Dimitrij Rupel, Peter Jambrek, Žiga Turk in Matej Avbelj, Matej Tonin pa o tem, “kdo bo zagotovil večino naslednji vladi” – TOPNEWS.si

(V ŽIVO) NSI in Matej Tonin v volilno kampanjo z avtobusom – Dimitrij Rupel, Peter Jambrek, Žiga Turk in Matej Avbelj, Matej Tonin pa o tem, “kdo bo zagotovil večino naslednji vladi”

(V ŽIVO) NSI in Matej Tonin v volilno kampanjo z avtobusom – Dimitrij Rupel, Peter Jambrek, Žiga Turk in Matej Avbelj,  Matej Tonin pa o tem, “kdo bo zagotovil večino naslednji vladi”

Začenja se sezona prevozov na volilne kampanje. Če so Janezu Janš očitali, da je volilno kampanjo začel z vlakom v Kijev, kar bo seveda ostalo nepreseženo, se Matej Tonin danes odpravlja po Sloveniji z Avtobusom. Seveda bomo spremljali različne pristope v volilnimi kampanji. Predstavitev volilnega avtobusa NSi, na kateri je sodelovalo vodstvo stranke s predsednikom NSi Matejem Toninom.

https://twitter.com/NovaSlovenija/status/1506642285861167110

Pogovor stranke NSi z naslovom Kdo bo zagotovil večino naslednji vladi?, na katerem bodo sodelovali Dimitrij Rupel, Peter Jambrek, Žiga Turk in Matej Avbelj, predsednik stranke Matej Tonin, vodil pa ga bo Janez Pogorelec, bo danes ob 13. uri v kavarni NSi na Slovenski 28 ter v živo na Topnews.si.

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)