(VIDEO) Avto medijske hiše Nova24TV včeraj dvakrat polepljen – Najprej so mu redarji na vetrobransko steklo “stisnili” kazen za parkiranje, potem pa so ga polepili še protestniki – TOPNEWS.si

(VIDEO) Avto medijske hiše Nova24TV včeraj dvakrat polepljen – Najprej so mu redarji na vetrobransko steklo “stisnili” kazen za parkiranje, potem pa so ga polepili še protestniki

(VIDEO) Avto medijske hiše Nova24TV včeraj dvakrat polepljen – Najprej so mu redarji na vetrobransko steklo “stisnili” kazen za parkiranje, potem pa so ga polepili še protestniki

Ker je včeraj kar štirinajst ur trajal razprava o interpelaciji proti ministrici za šolstvo Simoni Kustec, ki sta jo novinar in snemalec Nova24TV spremljala do konca, vendar sta očitno pozabila vmes podaljšati parkirni listek.

Zato so za vetrobransko steklo redarji zalepili kazen za parkiranje. Zvečer pa je pritegnil še pozornost petkovih kolesarskih protestnikov , ki so se ustavili ob avtomobilu in v znak protesta je eden od protestnikov obrnil brisalec..

Potem pa so ga oblepili z nalepkami na katerih je pisalo: “Ustavimo državni udar!” Pozornost je pritegnil nas posnetek, ko je na avto Nova24TV nalepko stisnil tudi Jaša Jenull.

Potem, ko so svoje naredili naredili redarji, pa je pozornost pritegnil še pozornost protestnikov, ki so se vračali s pohoda, kjer so hoteli polepiti sedež vlade in se nato odpravili na naslov policije mimo Ustavnega sodišča ob parlamentu pa so na parkirnem prostoru naleteli še na avto Nove24TV, ki mu resnici na ljubo, če odmislimo, da je nekdo obrnil brisalec, niso delali sile razen, da so ga polepili z nalepko DovolJJ HojSS! Na nalepki pa je bil tudi emblem slovenske policije.

https://twitter.com/starihalj/status/1462073158211620868?t=gGINtaLcfT7MjsvVDLMC3w&s=19

Sicer pa je protestnike bolj kot lepljenje protestnih sporočil zabavalo dejstvo, da so avto pred tem  polepili redarji, kar so jim od srca privoščili. Zabavo je končala policija, ki je nekaj minut za tem prišla in zaščitila avtomobil medijske hiše Nova24TV.

COMMENTS

Wordpress (0)