(VIDEO) “Ne maram butlov in ne pokvarjenih barab tudi če so “naši” – Tone Krkovič je Janezu Janši preko napisa na majici z logotipom iz Doba “Dob -ID No O-137/214 Room No 34”, poslal posebno sporočilo. – TOPNEWS.si

(VIDEO) “Ne maram butlov in ne pokvarjenih barab tudi če so “naši” – Tone Krkovič je Janezu Janši preko napisa na majici z logotipom iz Doba “Dob -ID No O-137/214 Room No 34”, poslal posebno sporočilo.

(VIDEO) “Ne maram butlov in ne pokvarjenih barab tudi če so “naši” – Tone Krkovič je Janezu Janši preko napisa na majici z logotipom iz Doba “Dob -ID No O-137/214 Room No 34”, poslal posebno sporočilo.

Mediji so danes veliko pozornosti posvetili presenetljivemu nastopu novinarski konferenci Roberta Goloba na kateri spregovoril tudi brigadir Tone Krkovič, ki je zaposlen v podjetju GEN-I kot svetovalec. Krkovič je odločno stopil v bran svojemu šefu Robertu Golobu in tokrat obrnil hrbet Janez Janši in SDS-u.

“Dobil sem klic, da v Gen-I pomagam pri pridobivanju novih poslovnih priložnosti… Igrice, ki jih doživljam v letu dni dela tu, so grozne. Pa sem šolan sem za čudne stvari, za katere je boljše, da ne veste,” je dejal Krkovič.

Spregovoril je tudi o služenju zaporne kazni skupaj z Rokom Snežičem. Prav on pa naj bi mu povedal, da bodo Goloba umaknili. Ko ga je Krkovič vprašal, zakaj bi se to lahko zgodilo, pa mu je Snežič odvrnil, da se bodo o tem pogovorili v živo z generalnim sekretarjem SDS.

Na čas skupnega zapora v Dobu, kjer so so Krkovič Janša in Snežič skupaj “odsedeli” približno leto dni pa pa Janšo in Krkoviča veže tudi posebna spominska majica, z logotipom, ki ga je že v času zapora izdelal Krkovič in na katerem piše: “Dob -ID No O-137/214 Room No 34”.

Danes je Krkovič na tiskovno konferenco prinesel isto majico iz Dobam vendar je na hrbtni strani dal natisniti posebno sporočilo: “Ne maram butlov in ne pokvarjenih barab tudi če so “naši” – A.De Niro. To je sicer ime benda Toneta Krkoviča, ki se imenuje De Niro AS Orchestra. Krkoviča je namreč fasciniral film Pripravnik (The Intern), v katerem se oskarjevec Robert De Niro znajde v vlogi stažista v katerem je našel del sebe, ko se je zaposlil na GEN-iju.

Čeprav je Krkovič danes “raztrgal” Roka Snežiča, pa je Snežič Krkoviču na Dobu delil kompliment e, da “tako dobrih zrezkov, kot jih je pripravljal Krkovič na žaru še v življenju ni jedel” Krkovič je namreč več let kuhal v svoji gostilni pri Grofu.

COMMENTS

Wordpress (0)