Čakajoč Godota -“Košarkarsko” opravičilo za ignoriranje države – TOPNEWS.si

Čakajoč Godota -“Košarkarsko” opravičilo za ignoriranje države

Čakajoč Godota  -“Košarkarsko” opravičilo za ignoriranje države

Po objavi odmevnega prispevka SOMRAK BOGOV smo dobili na uredništvo portala Topnews.si številne klice ogorčenih navijačev in navijačic naše košarkarsko  reprezentance, ki so na Kongresnem trgu zaman čakali svoje košarkarske bogove. Povedano jim je bilo, da jih ni zato, ker imajo družinske obveznosti, potem pa so še isto noč na spletu videli mega “zemonski” žur, ki seveda ni imel nič skupnega z družinskim druženjem.

aKar nekaj jih je izpostavilo prijeten in skromen “kongresni” nastop daleč najboljše plezalke na svetu Janje Garnbret, ki je naslednji dan stopili tudi pred svoje navdušene  Slovenjgradčane . Ti so svojo zlato Janjo tudi okronali. In to je naša prava srčna kraljica, Primož Roglič in Benjamin Savšek pa taista ljudska kralja! Ni dovolj biti samo dober športnik, moraš imeti tudi osnovno oliko in čut za državljansko dolžnost!

In kako lahko sedaj košarka popravijo ta velik madež, ki so ga storili z ignoriranjem države (Brdo) in državljanov ter državljank (Kongrescu). Preprosto tako, da se kolektivno, na čelu z Luko Dončićem opravičijo in tako popravijo porazen vtis, ki so ga zagrešili s tako zamenjavo državnega in ljudskega slavljenja s privatno fešto!

Še vedno čakamo tudi uradno izjavo in obsodbo  ravnanja košarkarjev s strani Olimpijskega komiteja oz. njegovega predsednika Bogdana Gabrovca (samo kratka in modra očitajoča zasebna izjava Mira Cerarja ni dovolj!), Košarkarske zveze Slovenije oz. njenega predsednika Mateja Erjavca in tudi predstavnikov države, predvsem Simone Kustec, ministrice za izobraževanje, znanost in šport ter Boruta Pahorja najvišjega predstavnika mlade slovenske republike.

Čakamo!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

 

COMMENTS

Wordpress (0)