(VIDEO) Tudi tajski premier ne mara neprijetnih vprašanj novinarjev – Z njimi ne obračunava na Twitterju, temveč neposredno – TOPNEWS.si

(VIDEO) Tudi tajski premier ne mara neprijetnih vprašanj novinarjev – Z njimi ne obračunava na Twitterju, temveč neposredno

(VIDEO) Tudi tajski premier ne mara neprijetnih vprašanj novinarjev – Z njimi ne obračunava na Twitterju, temveč neposredno

Tajski premier Prayut Prayut Chan-o-cha je na izviren način zavrnil odgovarjati na vprašanja novinarjev. Namesto da bi odgovoril na vprašanja, se je izza govorniškega odra odpravil naravnost do njih in jih začel škropiti z razkužilom.

Premierja Chanocho je motila vrsta vprašanj o morebitni rekonstrukciji vlade, zato je novinarjem zabrusil, naj se začnejo ukvarjati s svojim delo.

Potem ko se je spustil s stopničk, je odšel do novinarjev in jih začel škropiti z razkužilom.

Kaj takega se ni zgodilo prvič. Nekdanji vojaški general hitre jeze se je že večkrat arogantno odzval, ko se je znašel v neprijetni situaciji. Po poročanju medijev je že dobro znan po svojem nepredvidljivem vedenju.

V prejšnjem incidentu je med nagovarjanjem drugih novinarjev držal novinarja za uho, enkrat pa je odvrgel banani olupek na snemalce.

Leta 2018 je objavil svojo sliko v naravni velikosti in ko so mu novinarji začeli postavljati vprašanja, jim je odvrnil, naj ne sprašujejo njega, temveč naj raje “postavijo vprašanje tipu na sliki”, nakar je odšel.

COMMENTS

Wordpress (0)