(VIDEO) Pred natanko štirimi leti se je Trump posmehoval Hillary Clinton zaradi pljučnice – TOPNEWS.si

(VIDEO) Pred natanko štirimi leti se je Trump posmehoval Hillary Clinton zaradi pljučnice

(VIDEO) Pred natanko štirimi leti se je Trump posmehoval Hillary Clinton zaradi pljučnice

Pred štirimi leti se je odvijala predvolilna bitka med Hillary Clinton in Donaldom Trumpom. Clintonova je kašljala tedne, včasih komaj hodila, na koncu pa so ji diagnosticirali pljučnico.

Njeno bolezen so diagnosticirali šele potem, ko ji je postalo slabo na obletnici komemoracije napadov na ameriška dvojčka 11. septembra. Njena zdravnica je takrat sporočila, da ima tako alergijo kot pljučnico.

Toda Donald Trump je ves čas postavljal pod vprašaj zdravstveno stanje Hillary Clinton, češ da je “zdravstveno in fizično neprimerna za predsednico ZDA”. Avgusta istega leta je Trump svojim pristašem dejal, da Clintonova nima več fizične in duševne vzdržljivosti, potrebne za boj proti teroristom ISIS.

Poleg tega sta Trumpov tabor in republikanski del javnosti napadla štab Hillary Clinton zaradi prikrivanja njenega dejanskega zdravstvenega stanja.

Pred natanko štirimi leti, 2. oktobra 2016, je Trump zasmehoval Hillary Clinton zaradi bolezni, video pa so začeli deliti danes zjutraj, potem ko je bilo potrjeno, da ima Trump covid-19.

COMMENTS

Wordpress (0)