(VIDEO) Židan o sanjski ponudbi: “Nisem dobil nobenih sredstev” – TOPNEWS.si

(VIDEO) Židan o sanjski ponudbi: “Nisem dobil nobenih sredstev”

(VIDEO) Židan o sanjski ponudbi: “Nisem dobil nobenih sredstev”

Poslanec SD Gregor Židan je danes ob 13. uri v preddverju dvorane DS v DZ na Šubičevi 4 dal izjavo za medije o aktualnih političnih zadevah.

Židan je povedal, da ne bi rad pral umazanega perila v javnosti, ker verjame, da to, kar se dogovorijo za štiri stenami, tam tudi ostaja. “Nisem se hotel odzvati, ker sem razmišljal, da se bo stvar umirila, vendar so se v zadnjih dveh dnevih v javnosti pojavile razne govorice in laži, da sem prejel sredstva za prestop iz SMC v SD. Naj na tem mestu povem, da še nisem član SD in da sem prestopil samo v poslansko skupino.

“Iz SMC sem odšel, ker mi je tako narekovala moja vest. Nič mi ni bilo obljubljeno, to je bila moja osebna odločitev. Nisem dobil nobenih sredstev niti drugih obljub,” je pojasnil Židan. “Moja sanjska pogodba z SD je, da gremo na naslednje volitve in poskusimo zmagati,” je povedal Židan. Glede svojega podjetja je povedal, da to posluje od leta 1994 v dobrem in slabem: “Tudi moje podjetje je prizadela koronakriza. Jaz upam, da bo splavalo na površje in nadaljevalo tradicijo, ker takšna podjetja vseeno dajejo kruh nekaterim.”

“Nočem govoriti o tem, kar se je dogajalo v poslanski skupini SMC. Moji nekdanji sodelavci najbrž mislijo enako. Upam, da bomo ostali v korektnih odnosih in da ne bodo še naprej širili neresnic, da ne rečem direktno laži,” je pojasnil Židan. Na vprašanje, ali to pomeni, da v SMC lažejo in ali si je s prestopom odprl tudi pot na Nogometno zvezo Slovenije (NZS), je Židan pojasnil, da je noče govoriti o tem, kar se je za štirimi stenami dogajalo v petek.

COMMENTS

Wordpress (0)