“Če nam utišajo Bojana Požarja, smo gotovi, se zavedate tega???” – Bojan Požar za štirinajst dni pobegnil v tujino – TOPNEWS.si

“Če nam utišajo Bojana Požarja, smo gotovi, se zavedate tega???” – Bojan Požar za štirinajst dni pobegnil v tujino

“Če nam utišajo Bojana Požarja, smo gotovi, se zavedate tega???” – Bojan Požar za štirinajst dni pobegnil v tujino

Če nam utišajo Bojana Požarja, smo gotovi, se zavedate tega??? tako je na Twitterju zapisala Nadka, očitno članica SDS-a. Tvit, ki je bil pozneje očitno izbrisan, je na svojem profilu objavil Franci Kek, ki “naivno” sprašuje: A je Bojan Požar SDS-ov?

Iz varnega zavetja v tujini, po nekaterih podatkih se je Požar skril na enega od grških otokov, kjer porablja državni denar, še naprej pa nabija Telekom in se “kruhoborsko” bori za svojo pogodbo, ki mu je, kot smo zapisali, samo v zadnjih štirih letih nanesla bajnih 350.000 evrov.

Bojan Požar napada vse medije, urednike v medijih. ki so si drznili objaviti podatke o astronomskih nakazilih pa poziva na “Berufsverbot”.

Požar te dni veselo zapravlja denar ne samo z državnega Telekoma in Darsa, ampak tudi iz ostalih državnih “blue-chipov”, Triglav Zavarovalnice, Zavarovalnice Save, Save d.d., skratka vseh podjetij, ki so bogato “donirale” Požarju se poznajo prstni odtisi Boruta Jamnika.

In kako donacije in pavšale upravičuje Bojan Požar, “ja saj so drugi tudi dobili, pa drugi dobijo še več denarja kot jaz, jaz bi moral dobiti še več, prej sem dobival še več “. V smislu, saj drugi tudi “kradejo”, poglejte njih, ne glejte mene:

Zato je prav zabavno prebirati zapise, iz katerih je razvidno, da so se na isti strani znašla omrežja, ki so sicer formalno v sovražnih odnosih, v ozadju pa sodelujejo in branijo svoje pozicije. Tako Bojan Požar služi dvema gospodarjema. “Sluga dveh gospodarjev” je sicer ikonsko besedilo Carla Goldonija, v katerem so režiserji vedno našli neskončni vir navdiha za zabavne, originalne in zelo dinamične uprizoritve, saj je glavna komična poanta zgodbe dvojna služba protagonista Truffaldina, ki si želi dvojnega zaslužka, a kmalu ugotovi, da bo za to potreboval vso svojo iznajdljivost, saj imata gospodarja nepričakovane skupne zaplete.

Požar si tako kot Truffalind želi dvojnega zaslužka, kjer po eni strani izpolnjuje ukaze preko Ksenje Koren, urednice oddaje Faktor, mimogrede Ksenja Koren je avtorica člankov v Novi24 in Demokraciji, ker pod psevdonimom “novinarja Roka Krajnca” povzema Požarjeve nebuloze, norosti in popolne izmišljotine o moji malenkosti samo zato, ker sem si drznil razkriti številke in “metodologijo dela” Bojana Požarja, ki mu po eni strani “rihta” prihodke Borut Petek, po drugi strani pa Borut Jamnik in njegovi. Aljuš Pertinač, sicer zamrznjeni član SD-ja, se okoli javno hvali, kako mu je “zrihtal” oglase pri Ljubljanski banki in Zavarovalnici Triglav.

Aljuš Petrtinač je namreč osebni prijatelj Boruta Jamnika, ki je, kot nadzornik v Telekomu, Požarju požegnal bajne zaslužke v času, ko je Telekom vodil Rudolf Skobe. V zameno pa Požar objavlja informacije iz zaprtih koalicijskih sestankov, kjer se, v primeru, če z ostalimi koalicijskimi partnerji ni zadovoljno omrežje Boruta Jamnika oziroma SD, kjer ima pomembno besedo Uroš Javševec, nekdanji generalni sekretar, ki je sedaj zadolžen za posebne operacije, informacije takoj pojavijo v javnosti.

Ali pa Požar ciljno napada posamezne tarče, za katere mu naročijo in “plačajo”, naj z njimi obračuna oziroma naj začne pogrom ali izvede medijski umor do konca. Tako je bil na enem od Faktorjev kot gost šokiran celo Rado Pezdir, saj je Požar cel dan oglaševal, da bodo v oddaji zvečer govorili o Mercatorju, potem pa je ta tema enostavno izginila, češ, da teme o Mercatorju ne bodo obdelovali, ker se je očitno Požar z omrežjem “zmenil” drugače.

Tisti, ki smo razkrili tehnologijo in “Cash Machine” Bojana Požarja, pa smo deležni, ko zmanjka argumentov, najbolj umazanih in podlih obtožb, saj branijo nekaj, česar se ne da zagovarjati.

Res bizarno!

COMMENTS

Wordpress (0)