(VIDEO) Nove podrobnosti iz življenja milijarderja-pedofila: Za rojstni dan dobil v dar tri deklice (12) iz Francije – TOPNEWS.si

(VIDEO) Nove podrobnosti iz življenja milijarderja-pedofila: Za rojstni dan dobil v dar tri deklice (12) iz Francije

(VIDEO) Nove podrobnosti iz življenja milijarderja-pedofila: Za rojstni dan dobil v dar tri deklice (12) iz Francije

Razvpiti milijarder Geoffrey Epstein je, kot izhaja iz novo odkritih dokumentov, iz Francije pripeljal tri deklice, stare 12 let, vse iz revnih družin. Poslali so mu jih prijatelji kot darilo za rojstni dan.

Virginia Jeffrey (dekliški priimek Robertsa) trdi, da sta jo Epstein in njegova prijateljica Gislen Maxwell prisilila, da je bila spolna sužnja, ko je bila stara 15 let. Iz novih sodnih dokumentov izhaja, da je Epstein zlorabil dekleta, nato pa jih že naslednji dan vrnil v Francijo.

“Najhuje, kar sem slišala, je, da so ta lepa dvanajstletna dekleta poslali sem ravno na njegov rojstni dan. To je bilo presenetljivo darilo njegovega prijatelja, prišle pa so iz Francije. Videla in spoznala sem jih,” je povedala Jeffreyeva.

“Epstein se je, potem ko se je seznanil z njimi, hvalil, da so stare 12 let in da so iz Francije. Rekel je, da so tam ljudje zelo revni in da njihovi starši potrebujejo denar,” je povedala.

Te obtožbe so bile razkrite v sodnih evidencah iz leta 2015 in so del civilne tožbe, ki sta jo vložili dve osebi proti ZDA, Epsteina pa sta tožili že leta 2008. Trdili sta, da so bili kršeni zvezni zakoni o žrtvah kaznivih dejanj. Epstein je odslužil le slabih 13 mesecev zapora, potem ko je priznal krivdo za seks z mladoletnico. Pred kratkim se je obesil v zaporu na Manhattnu, potem ko so ga obtožili trgovine z ljudmi.

Virginia je povedala, da ji je Epstein opisal, kako so ga dekleta masirala in izvajala oralni seks, poroča Daily Mail.

“Še naprej je pripovedoval o tem, kako so jih v Parizu kupili od staršev in da so jim ponudili denar, vizume in kariero manekenk,” je povedala Virginija.

Podobna civilna tožba je bila vložena zoper tožilstvo v Miamiju, v njej pa so trditve z dokazi, da so mlada dekleta Epsteinu dostavljali tudi iz Južne Amerike in Vzhodne Evrope, da bi Epstein z njimi imel spolno odnose.

COMMENTS

Wordpress (0)