Matjaž Nemec: “Zbogom Janez” – TOPNEWS.si

Matjaž Nemec: “Zbogom Janez”

Matjaž Nemec: “Zbogom Janez”

Ostre polemike na družbenih omrežjih med Janezom Janšo in predvsem Matjažem Nemcem ter seveda strankarskimi podporniki na eni in drugi strani so v poletnih mesecih očitno prebile “plafon”. Po zmerjanju Matjaža Nemca z magistrom, s čemer so v SDS-u hoteli ob vsaki priložnosti izpostaviti dejstvo, da je maturiral šele pri 27-ih letih, čeprav je kasneje tudi dejansko diplomiral in tudi magistriral. Sodu pa je izbilo dno, ko je Janez Janša na Twitterju objavil zajem zaslona s Facebook profila poslanca SD Sama Bevka, ki naj bi dokazoval, da je zaradi tihotapljenja migrantov prijeta vinska kraljica Lidija Mavretič pomembna članica SD, čeprav naj bi se kasneje izkazalo, da gre za fotomontažo. Matjaž Nemec pa je danes na Twitterju Janši napisal kar: Zbogom Janez!

“2X predseduješ slovenski vladi, 26 let vodiš politično stranko in 2/3 lajfa živiš od davkoplačevalskega denarja in ugotoviš, da nikdar več pa tudi, če zmagaš volitve, ne boš več sestavil vlade. Vsaj v Sloveniji ne. Zbogom Janez.”

Nato se pa je vsulo na družbenem omrežju Twitter, kjer je začelo padati po Matjažu Nemcu, ki je v svoj tvit vključil tudi očitke na račun nove linije krščanskih demokratov, oziroma, kot je napisal Janša: “Sredina po slovensko v 6-ih korakih”.

https://twitter.com/USvobode/status/1161583310641999882

COMMENTS

Wordpress (0)