Ermenčeva “ukradla” šov Mahniču in Toninu – TOPNEWS.si

Ermenčeva “ukradla” šov Mahniču in Toninu

Ermenčeva “ukradla” šov Mahniču in Toninu

Komisija za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb bi danes zjutraj morala zaslišati načelnico generalštaba Alenko Ermenc.

Komisija je bila sklicana že ob osmih zjutraj, vendar kljub načelnice generalštaba ni bilo. Ermenčeva se je namreč opravičila zaradi službenih obveznosti – srečanja z madžarskim načelnikom generalštaba na slovensko madžarski meji Ferencom Koromom.

Čeprav je Ermenčeva vabilo za sejo prejela že prejšnji teden, je opravičilo prišlo šele danes zjutraj med sejo komisije.

Kot je povedal Tonin so Ermenčevi ponudili dva rezervna termina in sicer, jutri ali v četrtek zjutraj. V petek bo namreč potekala v DZ razprava o interpelaciji proti obrambnemu ministru Karlu Erjavcu.

Komisija za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb namerava v zvezi z razrešitvijo nekdanjega poveljnika poveljstva sil Slovenske vojske Mihe Škerbinca opraviti pogovor z načelnico generalštaba Alenko Ermenc. V sredo sledi pogovor z operativci obveščevalno-varnostne službe (OVS), v četrtek pa z direktorjem OVS Dejanom Matijevičem.

COMMENTS

Wordpress (0)