(VIDEO) Zabavno! Theresi May neprestano gledajo pod prste: Tudi v biljardu je slabša od železne lady Margaret Thatcher, Tonia Blaira in Davida Camerona! – TOPNEWS.si

(VIDEO) Zabavno! Theresi May neprestano gledajo pod prste: Tudi v biljardu je slabša od železne lady Margaret Thatcher, Tonia Blaira in Davida Camerona!

(VIDEO) Zabavno! Theresi May neprestano gledajo pod prste: Tudi v biljardu je slabša od železne lady Margaret Thatcher, Tonia Blaira in Davida Camerona!

Medtem ko so vse oči politike v Evropi uprte v britansko premierko Thereso May, tako domača kot tuja javnost ji neprestano gleda pod prste in to ne le ne, ko gre za brexit.

Tako je v pričakovanju odločitve o preložitvi odhoda iz Evropske unije evropska javnost ocenjevala tudi njene poteze pri običajni partiji biljarda.

Namreč, posnetek, ki ga je objavil italijanski premier Giuseppe Conte, je s svetlobno hitrostjo postal glavna tema med Britanci, ki so tekmovali, da bi ocenili njeno znanje s palico.

Čeprav se na posnetku sliši, kako Theresa May opozarja svojega italijanskega kolega, da ji bo moral pokazati, kako naj izvede udarec, so Britanci pohiteli, da bi se norčevali iz načina, kako drži palico.

“Kljub veliki podpori, bom brezupna. Morali mi boste pokazati, kako,” je rekla italijanskemu premierju Conteju, ki ji je podal palico in jo prosil za prvi udarec.

Premierka je nato poslušal navodila svojega šefa kabineta o tem, kako naj namesti prste in zavzame položaj za strel, medtem pa ji njen italijanski kolega pripravlja palico s kredo.

https://twitter.com/GiuseppeConteIT/status/1099787057982001154

Margaret Thatcher

David Cameron

Posnetki ne kažejo, ali je Mayevi uspelo spraviti kakšno žogico v odprtino, vendar je bilo za britansko javnost dovolj, da jo je začela primerjati z njenimi predhodniki.

Britanski mediji, ki se iz dneva v dan sprašujejo, ali bo njena vlada preživela ob grožnjah ministrov, da bodo odstopili, če ne bo prišlo do dogovora o Brexitu, so poudarili, da je Mayeva “celo v biljardu slabša od predhodnikov”.

Tako so spomnili, da se je celo Železna lady Margaret Thatcher slikala med partijo biljarda, sledila pa sta ji tudi Tony Blair in James Cameron.

“Vsi so bili videti bolj samozavestni in odločnejši z biljardno palico,” je bil zaključek tamkajšnjih medijev.

COMMENTS

Wordpress (0)