(VIDEO) Zakaj je Kangler jezen na Topnews in zakaj si je želel, da mu Arsenovič podari granitno kocko? Kangler: “Da jo bom lahko uporabil, če boš slabo vodil občino” – TOPNEWS.si

(VIDEO) Zakaj je Kangler jezen na Topnews in zakaj si je želel, da mu Arsenovič podari granitno kocko? Kangler: “Da jo bom lahko uporabil, če boš slabo vodil občino”

(VIDEO) Zakaj je Kangler jezen na Topnews in zakaj si je želel, da mu Arsenovič podari granitno kocko? Kangler: “Da jo bom lahko uporabil, če boš slabo vodil občino”

Fran Kangler je bil v nedeljo slabe volje. Jezen na ves svet, tudi na Topnews in mene osebno, ki sem sicer redko v Mariboru. Spomnim se, da sem bil ob vstajah leta 2012, ko ni bilo najbolj prijetno, saj jih eden od naših snemalcev dobil po glavi. Pa ne od vstajnikov, ampak s strani policije, ki ni bila ravno izbirčna pri uporabi pendrekov v Mariboru.

V nedeljo zvečer smo bili v Mariboru in kamera je zabeležila tudi jezo Franca Kanglerja na portal Topnews in mene osebno. Pred rokovanjem z Arsenovičem je v mimohodu Franc Kangler namenil nekaj besed tudi meni:

Franc Kangler: “Vodušek a ti si tudi tu? Neumnosti delaš. Pa anonimko si objavil, da te sram ni”.

Dialog je prekinilo rokovanje z Aleksandrom Sašo Arsenovičem, volilna štaba Arsenoviča in Kanglerja sta bila namreč le nekaj metrov narazen. Ko sta si segla v roko, je med njima stekel zanimiv dialog.

Franc Kangler: “Čestitam ti ne”.

Aleksander Šaša Arsenovič: “Havla za zelo fer drugi krog. V bistvu, ko sva bila sama, je bilo bolje, ko nas je bilo več. Spoštovanje, vztrajnost in upam, da bova dobro sodelovala.”

Franc Kangler: “Želim ti, da vodiš to mesto dobro, predvsem pa si želim, da mi tisto kocko podariš, če boš slabo vodil mesto, da jo bom jaz lahko uporabil.”

Aleksander Saša Arsenovič: “Bo kar na mizi, na mestnem svetu gor.”

Franc Kangler: “Naj bo gor”!

“Lej ga ministra”, je Franc Kangler namenil nekaj besed še Zdravku Počivalšku, ki je bil cel večer v štabu Saša Arsenoviča.

Člani volilnega štaba Franca Kanglerja sicer niso želeli na pijačo v nasprotni štab.

“Šašo desetka. Delat bomo mogli naprej, ne glede na to, kateri je zmagal, pa kateri ni, ne? Živeti bomo mogli v Mariboru, vse dobro vam želim”, je dejal eden od podpornikov iz štaba Franca Kanglerja.

“Pa boljše bomo delali” mu je obljubil Arsenovič.

“Gospod minister, vam tudi vse dobro pa za Maribor, da boste nekaj dali, da bomo…”, je dejal Kanglerjev podpornik.

Eden od privržencev Saše Arsenoviča je po rokovanju sam sebi in v našo kamero jezno mrmral.

“Pravi klan v Mariboru, res. To premagat, to je mafija, ne zamerit. Mafija Kangler. To pa vse pore…”

Ko smo neznanca povabili pred kamero, je zbral nekaj misli: “Vsaka čast Arsenoviču, zdaj se bo začela nova pot, ki bi že morala biti pred 20-imi leti. To je poštenjak in mi smo z njim.”

Topnews: Prej ste pa rekli, da je Mafija v Mariboru?

Neznanec: Tisto pa tak vejo vsi.

Topnews: Kašna mafija?

Neznanec: Ja, to pa naj policija ugotavlja ….

Arsenovič je sicer v štabu pred tem v roki držal kocko in zbrane v štabu nagovoril z besedami: “Dobil sem darilo, ki ga pa razumem tako, da smo z našim skupnim delom dokazali, da znamo na urban in strokoven način priti do vajeti in ne bomo jih hitro spustili. A je tako?”

Je, je, je, so navdušeno vzklikali zbrani v štabu novega mariborskega župana.

COMMENTS

Wordpress (0)