Trump končno spregovoril o zakonu z Melanio: “Mislite, da je lahko biti poročen z mano?” – TOPNEWS.si

Trump končno spregovoril o zakonu z Melanio: “Mislite, da je lahko biti poročen z mano?”

Trump končno spregovoril o zakonu z Melanio: “Mislite, da je lahko biti poročen z mano?”

Ameriški predsednik Donald Trump je na shodu v Zahodni Virginiji izjavil, da njegovi soprogi Melanii v zakonu z njim ni lahko.

“Je prečudovita prva dama. Če mislite, da je to lahko – da je neko prva dama in poročena z mano – to ni tako”, je izjavil predsednik ZDA v govoru pred svojimi pristaši v Zahodni Virginiji.

Ameriški predsednik Trump je v svojem govoru večkrat pokazal samokritičnost, kar je presenetljivo in redko značilno zanj. Na primer, s svojimi pristaši je bil zelo iskren, ko jim je povedal, kaj se mu je pripetilo med obiskom v Vietnamu, ko so mu vietnamski lokalni voditelji povedali, da rudarji v Zahodni Virginiji proizvajajo najboljše oglje, ob tem pa priznal, da sam v tistem trenutku ni vedel za kaj gre.

“Človek kot jaz, s Pete avenije, kaj pa lahko vem o tem?”, je dejal Trump, ki je med volilno kampanjo prepričal svoje volivce, da se bo boril za interese ameriške rudarske industrije.
Od kar je Donald Trump postal predsednik ZDA, ga ameriški mediji neprestano obtožujejo, da je varal svojo soprogo, in da z njo ni v dobrih odnosih.

Bela hiša pa vse tovrstne obtožbe zanika.

COMMENTS

Wordpress (0)