Prva dama Francije skoraj zavrnila Macrona: Česa se je Brigitte najbolj bala, preden je skočila v zakon s 24-let mlajšim Emmanuelom – TOPNEWS.si

Prva dama Francije skoraj zavrnila Macrona: Česa se je Brigitte najbolj bala, preden je skočila v zakon s 24-let mlajšim Emmanuelom

Prva dama Francije skoraj zavrnila Macrona: Česa se je Brigitte najbolj bala, preden je skočila v zakon s 24-let mlajšim Emmanuelom

Prva dama Francije Brigitte Macron je skoraj zavrnila poroko z Emanuelom Macronom zaradi strahu, da bi želel imeti otroke.

Ko sta se spoznala, je Macron imel le 15 let, Brigitte pa 39. Ljubezen ji je izpovedal po nekaj mesecih poznanstva. Upokojena profesorica, ki jih danes šteje 65, je bila v času začetka afere z Macrom poročena in je imela tri otroke.

V nasprotju z njenimi pričakovanji, je afera prerasla v resno zvezo. Danes 40-letni Emmanuel Macron je imel 18 let, ko je Brigitte prosil za roko. Brigitte je bila v resnem dvomu, svoji tesni prijateljici Pascal pa je dejala, da je prestara za to poroko.

“Nekega dne je prišla Brigitte k meni in dejala: Emmanuel želi, da se poročiva. Odgovorila sem ji, da ne vidim ovire, Brigitte pa mi je dejala: Da, vendar ne razumeš, koliko je star on in koliko sem stara jaz in morda bo hotel otroke, se spominja Pascal, ki ji je nato rekla, da če je z mlajšim Macronom srečna, naj izbere srečo”.

Te nove podrobnosti o zanimivem predsedniškem paru so bile objavljene v dokumentarcu “Brigitte Macron: Francoska zgodba”, ki so ga prikazali na francoski nacionalni televiziji. Brigitte in Emmanuel sta se poročena šele leta 2007, potem ko se je Brigitte uradno ločila od svojega soproga. Njena najmlajša hčerka je v dokumentarnem filmu povedala, da je imela 9 let, ko je izvedela za materino afero.

“Po njunem vedenju se je videlo, da je med njima nekaj. Če se sprašujete, kaj je ljubezen, vam bom odgovorila, da sta to moja mama in Emmanuel. Ko sta skupaj, ostali svet zanju ne obstaja,” je dejala Brigittina hči Tiphanie.

“Vem, da sem z afero prizadela svoje otroke, vendar, če se ne bi tako odločila, bi zamudila življenje,” je dejala Brigitte, ki je, kljub nasprotovanju okolja, ostala z ljubeznijo svojega življenja.

COMMENTS

Wordpress (0)