(VIDEO) Vroči stol – Blaž Svetek, predsednik NPS, napovedal državljansko vojno v desetih letih – “Mi bomo spiske pripravili, kdo je kdo in dali spiske med narod, da bodo ta prave lovili” – TOPNEWS.si

(VIDEO) Vroči stol – Blaž Svetek, predsednik NPS, napovedal državljansko vojno v desetih letih – “Mi bomo spiske pripravili, kdo je kdo in dali spiske med narod, da bodo ta prave lovili”

(VIDEO) Vroči stol – Blaž Svetek, predsednik NPS, napovedal državljansko vojno v desetih letih – “Mi bomo spiske pripravili, kdo je kdo in dali spiske med narod, da bodo ta prave lovili”

V sredinem Vročem stolu smo soočili šest zunajparlamentanih strank SSN – Stranko slovenskega naroda – Marjana Žandarja ReSET – Rešimo Slovenijo elite in tajkunov – Martina Iveca, SLS – Slovensko ljudsko stranko – Andreja Umeka, Solidarnost – Za pravično družbo – Uroša Lubeja, NPS – Naprej Slovenija – Blaža Svetka, SPS – Socialistično partijo Slovenije – Tadeja Trčka. V oddaji so padale težke besede, ki so jih izrekli sodelujoči. So pa radikalne. Izstopala sta Blaž Svetek – Naprej Slovenija in Tadej Trček – Socialistična partija Slovenije. Blaž Svetek Naprej Slovenija je med drugim dejal. da “brez krvi ne bo sprememb, to sem zdajle 100 odstoten, čez 10 let bo sigurno državljanska vojna, ker bo narod lačen. Narod je že zdaj suženj eni se še ne zavedajo, da so sužnji pa so.”

SPS – Socialistična partija Slovenije – Tadej Trček: “Mi v Socialistični partiji Slovenije menimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak režim. In da ta režim ni nastal šele z osamosvojitvijo oziroma odcepitvijo, ampak je imel podlago že v prejšnjem sistemu. Ve se že, da med ljudmi, ki so se ukvarjali s temi zadevami, da so komunisti 1973. leta zgubili oblast znotraj partije, prevzela pa jo je liberalna struja. Do osemdesetega leta, ko je bil Tito živ, je te liberalce nekako zadrževal, po 80-tem letu so zadeve zdivjale. Nastavki za slovensko odcepitev so bili narejeni že veliko prej. O tem je pričal tudi francoski brigadni general Piere Galva, ki je govoril, kako je bil to projekt Zahodnih sil, da se Jugoslavijo razparcelira, kar se je zgodilo in v teh ostankih Jugoslavije je bilo pa treba postaviti režime in te režime imamo mi danes na področju celotne bivše Jugoslavije. In nam se dogaja. Mene izredno moti, ko govorijo Slovenci ne znamo, se ne da, mi ne znamo. Mi znamo zelo dobro, ampak politika noče, zato ker ona ščiti svoje privilegije, ki jih je s pomočjo osamosvojitve, ko so prišli na oblast pridobila. In v takih državah moraš imeti etablirane stranke z močno vladavino zato, da lahko kontrirajo narodu. In to se pri nas dogaja. Janez Janša, Milan Kučan – eminenci slovenske politike od leta 91 naprej, igrata vlogo dobrega policaja, slabega policaja. Navidezno sta skregana, v ozadju pa vsi sodelujejo in to je naš problem. Dokler ne bomo razčistili s temi politiki in jim odvzeli oblasti, ne bo imel oblasti narod, ne bo imel vpliva. In to je naša naloga in zato mislim, da so te volitve letos izredno pomembne.”

NPS – Naprej Slovenija – Blaž Svetek: “Dokler se ne uredi sodstva, da bo res sodstvo neodvisno, ne pa, da bodo sodili po telefonskem pravu, ne bo nič s to državo. Dokler se to ne “uštima” in ne uvede res demokratične volitve, brez kupljenih medijev in tako naprej… To enostavno ni država. To je res razpad sistema, res totalni razpad. In, če bodo zdajle tile, ki so zdaj že skoz na oblasti, če bodo še naprej takole šli naprej, pol jaz mislim, da v desetih letih, da bo prišlo do državljanske vojne. Ker takrat bodo že toliko pokradli, da eni tudi za jest ne bodo imeli. In, tile jih bodo začeli loviti. Mi bomo spiske pripravili, kdo je kdo in dali spiske med narod, da bodo ta prave lovili. Točno ta prave, ne onega, ki ni nič ukradel. Ali pa točno tistega, ki je ukradel, pa tistega, ki mu je pomagal. Dokler se teh stvari ne bomo znebili, teh lopovov, kriminalcev, zajedavcev in intrigantov, ne bo šla Slovenija naprej”.

SPS – Socialistična partija Slovenije – Tadej Terček: “Jaz še vedno trdim, da v Sloveniji imamo režim in za to obstaja nešteto dokazov. Jaz sem se pred tremi leti pogovarjal v Bruslju s prevajalko iz Danske, ki je bila uradna prevajalka v Evropskem parlamentu in je sama povedala, kako so Zahodne sile rušile Jugoslavijo. Zanimivo je, da je Milna Kučan prvi državni obisk v tujino naredil v Vatikan, kjer je dobil odlikovanje Malteškega viteza. In ve se, da so bile glavne sile pri razbijanju Jugoslavije ZDA, Nemčija in Vatikan. O tem obstaja nešteto literature predvsem v tujini, v Sloveniji je to zelo omejene tema, ker se ne sme vedeti, da gre za režim, ki temelji na napačnih dejstvih. In dokler bo ta režim govoril kako smo se mi pošteno osamosvojili, kako je Jugoslavija sama od sebe razpadla, mi dejansko podpiramo ta režim. Šele ko bo naš narod razumel, zakaj je dejansko šlo pri razpadu Jugoslavije oziroma pri razbijanju Jugoslavije, takrat bomo razumeli tudi, kaj se danes dogaja. In dogaja se to, da so ti ljudje preko tega, kar sem prej povedal aparata, ki ga je imela Komunistična partija Jugoslavije, postavila svoj režim in da vsi ljudje sodelujejo. Da sta Janez Janša in Milan Kučan tesna sodelavca, razen za javnost, kjer se kregata med seboj. Ampak to njim ustreza, ker fašizem oziroma režim, kar je to eno in isto, potrebuje tezo in antitezo. In bi rekel, da je imel moj kolega na desni (Blaž Svetek) zelo prav. To so nevarne zadeve.”

Voditelj: Ampak, nekaj premoženja državnega ali pa družbenega, je še ostalo. Imamo SDH, ki ima 10 milijard državnega premoženja.

NPS – Naprej Slovenija – Blaž Svetek: “SDH je treba takoj ukiniti, ker bodo ukradli še tisto, kar imamo. Jaz sem siguren, da ne bo 10 let, bodo tile sami prosili, če lahko prinesejo nazaj denar. Ker ena dva… , brez krvi tukaj itak ne bo šlo, ena dva, najprej se ju bo lepo prosilo, da prineseta denar nazaj, če se bosta upirala, pol se ve, kaj jima sledi. Ker sodišče ne bo tega rešilo, ker to so samo njihovi. In on pravi, ne saj ta je naš, a kaj pa on, ja, onega pa daj, on ni naš, pa tako naprej. Brez krvi ne bo sprememb, to sem zdajle 100 odstoten, čez 10 let bo sigurno državljanska vojna, ker bo narod lačen. Narod je že zdaj suženj eni se še ne zavedajo, da so sužnji pa so.”

Voditelj: Malo me spominja to na ruski sistem, kjer v bistvu FSB skrbi za te zadeve in ljudje radi prinesejo denar nazaj.

NPS – Naprej Slovenija – Blaž Svetek: “Tukaj bi moralo pa sodišče skrbeti, pa tožilstvo. Pa policija, vsi vse vejo za vsakega .. Sova, tuje službe,
jaz dobivam od nekaterih tujih informacije. Sploh se ne morem načuditi, tukaj ni nikjer objavljeno, potem mi pa povedo, tale je toliko tam ukradel. Sem rekel, kako pa tega poznate. Ja, ga poznamo, naše ljudi v tujini poznajo bolj kot Slovenija tukaj”.

SPS – Socialistična partija Slovenije – Tadej Trček: “Jaz upam, da vojne državljanske v Sloveniji ne bo. Je pa res, da v pogojih, ko so mase nezadovoljne in v Sloveniji se to dogaja, da je večina državljanov RS na pragu, pod pragom revščine. Pustimo zdaj povprečno plačo, ker vsi vemo, da je to prirejeno, ampak realnost je, da 70 do 80 odstotkov Slovencev dela za nekje 700, 800 evrov. In nevarno je pri političnem stanju, kakršnega imamo v Sloveniji, to, kar jaz že skozi trdim in bom trdil in dokazov je nešteto za to, da imamo režim, ki se deli na belo in črno. In, ko obstaja masa nezadovoljnih ljudi, bo ta režim zaigral igro in to se že dogaja. To se dogaja, ko se Pahor klanja pred Barbara rovom, to se dogaja, ko Janša daje predloge za svojo para vojsko -nacionalno gardo in tako naprej. To se dogaja, če, primer je bil pred dvema letoma na Metelkovi, na eni strani so bili tisti, ki so govorili, da so levičarji, na drugi strani so bili tisti, ki so govorili, da so desničarji. Nismo še tako daleč, se pa to lahko zgodi, če se ne nevtralizira te politike in zato so volitve zelo pomembne, da se jih nevtralizira, da režim pade. Ker, če tega ne naredimo na teh volitvah, da narod še naprej podpira to politiko, ki jo podpira že 30 let, bo prišlo do tega”.

COMMENTS

Wordpress (0)