Dolce vita! Sladko življenje slovenske politične elite. Zidanška sprošča seks, Matej Tonin je padel na velike prsi, Nemec pa odgovarja na vprašanje kako je biti lep… – TOPNEWS.si

Dolce vita! Sladko življenje slovenske politične elite. Zidanška sprošča seks, Matej Tonin je padel na velike prsi, Nemec pa odgovarja na vprašanje kako je biti lep…

Dolce vita! Sladko življenje slovenske politične elite. Zidanška sprošča seks, Matej Tonin je padel na velike prsi, Nemec pa odgovarja na vprašanje kako je biti lep…

Soočanje slovenskih politikov na Medijski noči, ki je tudi letos potekalo v Kavarni Slamič v Ljubljani, je gotovo eno najbolj nekonvencionalnih, saj je voditelj, poslanec NSi, Jernej Vrtovec, že na začetku dejal, da bodo s politiki govorili o vsem, razen o politiki ne. Tako smo prisotni izvedeli najbolj skrite navade in razvade slovenskih politikov, Mira Cerarja, SMC, Mateja Tonina, NSi, Matjaža Nemca, SD, Tomaža Gantarja, DESUS in Marka Zidanška, SLS. Na vprašanje Vrtovca, kaj slovenske politike najbolj sprošča, je predsednik SLS namignil na seks. Matej Tonin, novoimenovani predsednik NSI, pa je odkrito priznal, da so bile velike prsi usodne za to, da je njegova žena postala njegova prva in zadnja. Vsi pa imajo radi sladko.

Marko Zidanšek: “No, tisto, kar me najbolj sprošča, ne bom povedal na glas …ha,ha,ha, vsi smo ljudje ne”.

Jernej Vrtovec: Kakšne so vaše slabe razvade, naj vas ljudje spoznajo malo boljše.

Tomaž Gantar: “Jaz ne morem brez sladkega, kar se občasno bolj ali manj pozna. Na žalost teh pet kil od Zidanška meni ne znese skupaj spraviti, ampak sem pa na dobri poti ves čas”.

Jernej Vrtovec: Gospod Cerar, čemu se pa vi težko izognite?

Miro Cerar: “Tudi jaz imam težave s sladkorjem, ne v smislu kakšne sladkorne, ampak enostavno imam zelo rad sladko. Tako, kot je rekel gospod Gantar, jaz včasih preveč pojem kakšnih tort pa takšnih zadev. Predvsem tudi delam to napako, da jem prepozno. Včasih tudi zelo pozno ponoči, pred spanjem, ker pridem zelo pozno iz službe in včasih ob enajstih jem večerjo ali kasneje. Je pa nekaj tudi res, če malce za šalo povem, večina premierjev EU s katerimi se družim zelo velikokrat v Bruslju, smo se vsi zredili. In mi razlagajo, ravno včeraj smo sedeli, čakajte, kdo je bil? Ja, eden od teh premierjev, čakajte kateri je bil, včeraj smo sedeli in eden o teh premierjev je dejal, vsako leto se zredim za eno kilo. Štiri leta mandata, eni se zredijo po dve po tri kile. Res, prav ravno od stresa to prihaja, ni samo od hrane. Tako, da v glavnem bi rekel, da ima te slabe tovrstne navade, da malo preveč sladkorja ali pa včasih prepozno kaj pojem. Če se bom pa še kaj spomnil, bom pa kasneje priznal”.

Matej Tonin: “Še tretji grešnik, kar se tiče sladkorja. Ja, tudi jaz sem mahnjen na sladkor in obožujem vse sladice. Saj veste kolegi, ki hodite z mano kdaj na kosila, pa, če kdo sladice ne poje, se jaz hitro javim, da jo bom.

Matjaž Nemec: “Ne bom se ponavljal, da ne bomo izgledali vsi kot politiki. Tudi jas sem sladkosned. Imam rad čokolado, to je ena norost že od malih nog. Ampak ne želim nikomur delat reklame in se želim tukaj tudi ustaviti, ker ne želim govorit o sladkarijah več.

Jernej Vrtovec: Zdaj veste sladkor, drage novinarke in novinarji, če se želite prikupiti tem ljudem, je čokolada prava stvar. Sedaj pa gremo na posamična vprašanja. Pa dovolite gospod Nemec začeli bomo z vami. Malce bolj provokativno, kajti ženski del publike je pred tem soočanjem izrazil željo, da vas nekaj vprašamo. Res, številna dekleta, tudi tukaj prisotna, so namignila. jaz upam, da ne bom preveč provokativen. Gospod Nemec, povejte nam, kako je biti lep?

Matjaž Nemec: “Imate rezervno vprašanje, nisem kompetenten za tovrstne odgovore. Mene vprašujete, resnično? Žena pravi, da je zelo težko biti izpostavljen, ker pač podoba je njena služba”.

Matjaž Vrtovec: Ampak, ste kaj ljubosumi na ženo, kajti vsaj moški del populacije pravi, da je to vaša boljša polovica.

Matjaž Nemec: “In imajo prav, s tem se tudi jaz strinjam. Težko bi rekel, zato ker sva odraščala skupaj. Ne v tem starostnem smislu, ampak kot osebnosti, skupaj. Skupaj sva že, ojej saj niti ne vem, sva že osem do devet let. Dala sva skozi eno pomembno obdobje. In sicer de facto sva se v tem obdobju naučila odrasti. In to v vseh pogledih, v odnosu, v odnosu do partnerja ali v odnosu do vseh ostalih, do zunanjega sveta. In ne nisva ljubosumna, zelo pomembno je, da si puščava svoj prostor, tako jaz njej in ona meni. Prihajava iz takih poklicev, da drugače ne gre. In sva se to naučila in jaz mislim, da če je med dvema osebama globoko spoštovanje in, da se drug drugega ceniva, se lahko imamo tudi radi in ljubimo tudi, če nismo ves čas skupaj.

Matej Vrtovec: Gospod Cerar, sedaj še tudi za vas, ne isto vprašanje.

Miro Cerar: “Saj sem vedel, da ne bo isto vprašanje…”

Jernej Vrtovec: Matej, jaz te že dolgo časa poznam in mislim, da je bilo je že v intervjujih rečeno, da je bila Marta tvoja prva ljubezen. Pa verjetno publiko zanima, kaj te je na njej tako navdušilo, da je bila tvoja prva in zadnja?

Matej Tonin “Ja, a moram zdaj po pravici povedat?”

Jernej Vrtovec: Spodobi se za politike….

Matej Tonin: “Ja, Marjeta je bila res taka simpatična punca, pozitivna Mene je pritegnilo, da se je ogromno smejala. Pa res je imela tudi zelo velike prsi, to me je posebej pritegnilo, ha, ha”.

Matej Vrtovec: To je bilo zelo iskreno.

Matej Tonin: “Ja, rekel si, da moram pošteno povedati. Drugače, pa kar se tiče žene. Kapo dol. Jaz sem na njej zadel zagotovo sedmico. En me je nekoč hecal, kako je to možno, da je Marjeta, moja prva punca, jaz sem od Marjete prvi fant in mož. To je sreča ne, kot sem rekel, sem zadel sedmico, ker mora biti ženska izredno potrpežljiva, da prenaša takega tipa, kot sem jaz”

COMMENTS

Wordpress (0)