(VIDEO) Trump in Melania navdušila otroke pred Belo hišo za velikonočne praznike – TOPNEWS.si

(VIDEO) Trump in Melania navdušila otroke pred Belo hišo za velikonočne praznike

(VIDEO) Trump in Melania navdušila otroke pred Belo hišo za velikonočne praznike

“Pripravite se. Ste pripravljeni?”, je vprašal ameriški predsednik Donald Trump otroke, zbrane na travniku pred Belo hišo in zapiskal s piščalko in tako oznanil začetek tradicionalnega kotaljenja velikonočnih jajc na travniku pred Belo hišo.

“Pripravljeni otroci?”, je vprašal predsednik Trump, preden je v prisotnosti prve dame ZDA Melanie Trump zapiskal s piščalko, da bi otrokom dal znak, da lahko začnejo z lesenimi žlicami kotaliti velikonočna jajca po travniku.

Trump je v velikonočnem nagovoru pohvalil ameriško gospodarstvo in pred kratkim povečano financiranje vojske ZDA.

“To je posebno leto. Naši državi gre sijajno. Poglejte gospodarstvo, poglejte, kaj se dogaja. Nikoli ni nič lahko, vendar nikoli nismo imeli gospodarstva, kot ga imamo zdaj. In Ameriko bomo naredili večjo, boljšo in močnejšo”, je dejal Trump.

Trump se je prav tako zahvalil svoji soprogi, ker je opravila “neverjetno delo” glede organizacije velikonočnega dogodka v Beli hiši. Kasneje je Melania otrokom prebrala tudi pravljico.

Kotaljenje pirhov na trati Bele hiše v Washingtonu velja za pomemben družaben dogodek. Ima dolgo tradicijo, leta 1878 ga je prvič priredil ameriški predsednik Rutherford Hayes.

logo-topnews (1)

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)