Nova šokantna Trumpova odločitev: Človek, ki je mesečno trošil 100.000 dolarjev za kokain in alkohol, bo predsednikov ekonomski svetovalec! – TOPNEWS.si

Nova šokantna Trumpova odločitev: Človek, ki je mesečno trošil 100.000 dolarjev za kokain in alkohol, bo predsednikov ekonomski svetovalec!

Nova šokantna Trumpova odločitev: Človek, ki je mesečno trošil 100.000 dolarjev za kokain in alkohol, bo predsednikov ekonomski svetovalec!

Ameriški predsednik Donald Trump je izbral sodelavca ameriške televizije CNBC Larryija Kudlowa za svojega ekonomskega svetovalca, sta povedali predstavnika ameriške administracije. Larry Kudlow pa je medtem ameriškim medijem že potrdil novico.

Kodlow, ki je dela v administraciji predsednika Ronalda Reagana, bo nasledil Garyja Cohna, ki je odstopil zaradi Trumpove odločitve o uvedbi carin na uvoz jekla in aluminija.

Dva predstavnika ameriške administracije, ki sta želela biti neimenovana, sta dejala da je Trump ponudil službo Kudlowu. CNBC je objavila, da bi Trumpova odločitev lahko začela veljati že jutri.

Ameriška javnost je Kudlowa spoznala kot gostitelja nekaj oddaj na televiziji CNBC, vključno z oddajo Kudlow Report. Prav tako je na radiu vodil oddajo z imenom Larry Kudlow Show.

Služboval je kot ekonomist na Wall Streetu do leta 1995, ko je moral zapustiti svojo službo zaradi zlorabe alkohola in kokaina. Po informacijah iz ameriških medijev je Larry kudlow za ti dve razvadi trošil okoli 100.000 dolarjev mesečno. Po odhodu z Wall Streeta je končal na rehabilitaciji.

logo-topnews (1)

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)