(VIDEO) Objavljen zadnji posnetek zastrupljenega ruskega vohuna: Sprehajal se je s hčerko, nato jima je iz ust začela teči pena – TOPNEWS.si

(VIDEO) Objavljen zadnji posnetek zastrupljenega ruskega vohuna: Sprehajal se je s hčerko, nato jima je iz ust začela teči pena

(VIDEO) Objavljen zadnji posnetek zastrupljenega ruskega vohuna: Sprehajal se je s hčerko, nato jima je iz ust začela teči pena

Po objavi novice, da je bivši ruski vohun s prebivališčem v Veliki Britaniji v kritičnem stanju zardi domnevne zastrupitve, se je pojavil njegov zadnji posnetek preden mu je postalo slabo.

Sergej Skripal (66) je bil s svojo hčerko Julijo v tržnem centru. Hči sicer živi v Rusiji, prišla pa je na obisk k očetu v Veliko Britanijo. Tudi njegova soproga, sin in starejši brat so umrli v zadnjih dveh letih.

Na posnetku nadzorne kamere se vidi, kako se Sergej s hčerko v nedeljo ob 15:47 sprehaja mimo tržnega centra v Salisbury-ju, v kraju, kjer je vohun tudi živel.

Manj kot pol ure kasneje so ju našli brez zavesti na klopi tržnega centra. Priča dogodka je opisala, da sta imela oči bele barve, iz njunih ust pa je tekla bela pena. Priče so takoj poklicale nujno pomoč, ki je tudi zelo hitro prišla na kraj dogodka, nato so hčerko Julijo prepeljali v bolnico s helikopterjem, Sergeja pa z vozilom nujne pomoči. Oba sta v zelo kritičnem stanju.

Policija še naprej preiskuje, s katero substanco sta bila Sergej in julija zastrupljena. Na kraj incidenta je skoraj istočasno z nujno pomočjo prišel tudi tim za dekontaminacijo in testiranje v zaščitnih oblekah. Po poročanju britanskih medijev, sta dva pripadnika nujne pomoči prav tako pristala v bolnici.

logo-topnews (1)

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)