Playboy zajčica: Seksala sem s Trumpom, ko je Melania rodila, pritegnila sta me njegov šarm in inteligenca! – TOPNEWS.si

Playboy zajčica: Seksala sem s Trumpom, ko je Melania rodila, pritegnila sta me njegov šarm in inteligenca!

Playboy zajčica: Seksala sem s Trumpom, ko je Melania rodila, pritegnila sta me njegov šarm in inteligenca!

New York – Karen McDougal (46), bivša Playboyeva zajčica, trdi, da je bila leta 2006 10 mesecev v zvezi z Donaldom Trumpom. Razkrila je nove podrobnosti o tem, da je sedanji predsednik ZDA uporabljal moč in bogastvo, da bi jo odvlekel v posteljo.

Karen, ki je bila leta 1998 izbrana za Playboyevo zajčico leta, je pisala dnevnik, ki ga je objavil revija New Yorker. Trumpa je spoznala leta 2006 na zabavi, ki jo je organiziral v svoji vili Hugh Hefner, lastnik Playboya.

Trump in zajčica naj bi se sestajala v Los Angelesu, ki ga je milijarder Trump pogosto obiskoval, medtem ko je bila Melania, njegova tretja žena, v New Yorku z njunim sinom Barronom, ki je bil tedaj star le tri mesece.

“Po prvem seksu mi je Trump ponudil denar. Bila sem žalostna, pogledala sam ga in mu dejala, da nisem takšno dekle. Rekla sam mu: “Spala sem s teboj, ker si mi všeč in ne zaradi denarja“. Dejal mi je, da sem posebna,” je napisala Karen v svojem dnevniku in nadaljevala: “Pritegnila sta me njegov šarm in inteligenca. Bil je prijazen.”

image (3)

Njena afera s Trumpom se je končala, ko se ji je Trump začel posmehovati, zaradi tega, ker se je družila z Afroameričani. Karen je zgodbo o aferi s Trumpom prodala za 150.000 dolarjev tabloidu National Inquirerer, lastnik katerega je David Perel, Trumpov prijatelj. Tabloid se je odločil, da zgodbe ne bo objavil. Medtem pa se je do zgodbe o Trumpovi aferi dokopal ugledni Wall Street Journal, ki jo je objavil 10 mesecev pred ameriškimi predsedniškimi volitvami leta 2016. Bela hiša je demantirala navedbe New Yorkerya: “To so lažne novice. Predsednik ni imel nikoli afere s Karen McDougal.

V času predsedniške volilne kampanje v ZDA so se prvič pojavile pojavile spekulacije, da je bil Trump v vezi z znano porno-igralko Stormy Daniels. Navedbe so se ponovno pojavile v javnosti pred nekaj tedni. Stormy Daniels je gostovala v televizijskem šov-programu, kjer je zavrnila potrditi, da je od Trumpovega odvetnika prejela 130.000 dolarjev za molk o njuni zvezi.

Očitno je, da bodo Trumpov predsedniški mandat zaznamovale vedno nove “zajčice”, ki jih bodo javnosti predstavljali Trumpovi nasprotniki. Vse je odvisno od tega, koliko denarja so še pripravljeni investirati v ta namen, ker kot kaže Trumpu take afere ne škodijo. Prav paradoksalno, dvigujejo mu “rating”. Tudi to je Amerika. Ne gre pozabiti, da je bil Trump izvoljen pretežno s konzervativnimi glasovi. Vprašanje je le, kako vse to skupaj prenaša soproga Melania, ker očitno je objava tovrstnih afer namenjena predvsem njej in krhanju Trumpovega zakona ter ogromnemu profitu nekaterih ameriških medijev, ki je neprimerljivo večji od stroška investicije.

logo-topnews (1)

 

 

COMMENTS

Wordpress (2)
 • comment-avatar
  Marija 6 let

  Ejejeje sedaj bodo vse sexale s Trumpom.Zakaj tega ni povedala prej,ko ni bil predsednik.Dobila lep denar za to izjavo. Koliko so moški pokvarjeni je veliko žensk še bolj,če imajo korist.

  • comment-avatar
   Alojz Veselič 6 let

   100%točen komentar Marija!!